Hejsan!

Drömmen är att äntra värld

Spela in din Egen Skiva i Stockholm, Göteborg eller Malmö m.fl.

Då är det oftast bättre att spela in två monospår istället.Elgitarr , Bas , och framför allt Sång är i stort sett alltid inspelade i mono. Efter jubilarens sånginsats får resten av gänget chansen att sjunga med i refrängerna. Skivinspelning Möhippa, Svensexa, spela in en låt eller gör en Musikvideo.

« ‹ Kom hit för en upplevelse där det ingår champagne, jordgubbar och inspelning av en valfri låt.

Just Nu!

Först gjorde vi traditionella låtar men kring 1986-87 blev min studio klar. Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

En fullt utrustad inspelnings och mixnings studio för musikproduktion i Linköping med det senaste i ljudteknik Vi välkomnar alla typer av musik, röst och reklaminspelning och vi har kapacitet för liveinspelning i upp till 24 kanaler via våra Universal Audio Apollo 8p ljudkort. Logga in. En Present Att Minnas från Upplevelse.com. En Möhippa Svensexa ska vara en kul upplevelse för alla!

Spela in Egen Musikvideo i Stockholm, Göteborg eller Malmö m.fl.

Utöver detta är den akustikbehandlad med absorbenter enligt konstens alla regler.

Med skivan rätt i hand. i Skövde ca 10 mil från Jkpg.

En CD-inspelning med en låt tar 1 tim.

Vi sätter ihop en enastående show där ljud och ljus även ingår. Vi har mängder med förslag på låtar som ni kan spela in på er möhippa.

Sen lägger jag upp ljuden och ni får fria händer att göra vad för sorts musik/oljud som helst med dom.

This video is unavailable. Var där för några år sedan på en kompis möhippa, blev jätte lyckat!

Intrycken är många. Skip navigation Sign in.

8 2019 VECKA 10 LOKALTIDNINGEN.SE Louise följer upp succéår med nysläpp YSTAD/TOMELILLA. Köp Tryggt Online. Cityscoop erbjudande-spela in en egen låt i studio. Vi började spela som Ur 1982. möhippa och spela in en egen låt som sedan trycks på en skiva som bruden får med sig hem. Spela in en låt.

Detta kombinerat resulterar i utmärkta akustiska egenskaper och ger optimala förutsättningar för att spela in tal.

från 3650 kr per person. ... Var den första att veta och låt oss skicka ett mail när Studio Cat postar nyheter och kampanjer.

Det går självklart bra att få fler ex. Var den första att veta och låt oss skicka ett mail när STUDIO e-hair postar nyheter och kampanjer. Tjenare allesammans. Som grädde på moset kan vi även hyra ut det fantastiska partybandet BnB the Band, perfekt för alla tillfällen där hög underhållning önskas. När du kommer till studion börjar du med att gå igenom texten tillsammans med producenten.

Email address: Password: Language Login.

När allt är klart är det tänkt att studion ska locka till sig aspirerande popartister från länet som letar efter en plats att spela in … I vårt paket ingår 10 st. CD med valfritt tryck. 99 gånger av 100 i Mono. ... Det är så att jag har en studio belägen i Sankt Jörgen i Göteborg.

Jag håller på att hjälpa en vän att spela in en låt i min skolas studio och hon spelar en jättefin låt som hon skrivit själv.

Schlagerlåtar, rocklåtar, svenskalåtar, engelskalåtar.

om så önskas. Under sommaren har han jobbat med att få i ordning studion med utrustning och ny logga till nya bolaget som går under namnet Låghus studio. Loopia Webmail Login.

Tekniken

En Present Att Minnas från Upplevelse.com. Har du speciella önskemål, maila mig så ska det nog ordna sig. Att spela in en CD i en riktig studio är en upplevelse för alla. Därför låter vi er spela in två låtar för samma pris som andra brukar ta för en. Ni får inte använda några andra ljud än dom jag ger er.