Forma sedan till bollar som du rullar i kokosflingor. Perfekt till fikat eller som nyttigt julgodis. Låt stå i kylen ca 1 timme. Jag älskar choklad men kan ibland vilja ha något gott och chokladigt utan att det är för mycket socker i och då tycker jag dessa är perfekta!

Här hittar du nyttiga chokladbollar med endast 2 ingredienser från vår systertidning ToppHälsa (snabbt och perfekt vid plötsligt sötsug!) De går att göra på så många olika varianter, de är så lätta att göra och de går åt i ett nafs.

Chokladbollar utan choklad!
På så sätt behåller grönsaker, frukt, nötter och frön maximalt med nyttiga vitaminer, mineraler och enzymer. Du gör dem av riven ingefära, lime, kokos, sesamfrön och dadlar. Vanligtvis undviks produkter som innehåller gluten och raffinerat socker. Raw food bollar är dessutom glutenfria. Raw … Förvara i kyl/sval. Tips!

Alla dessa raw bollar med olika nötter, gryn och färsk och torkad frukt ledsnar jag aldrig på. Alla dessa raw bollar med olika nötter, gryn och färsk och torkad frukt ledsnar jag aldrig på.

Här är det blåbär (och några enstaka hallon som hängde med) som gör smaken! 24 bollar En dekadent raw food boll med mandel, dadlar, kakaopulver, och en touch … Raw Food bollar. Ps. Rawfood-bollar med kokos och citron. Här hittar du mumsiga alternativ till klassiska chokladbollar, med …

Här är 7 goda recept på raw food-bollar som är lätta att baka. Blandningen ska bli ganska fast, tillsätt mer kokos om det behövs. Raw Inka-bollar Prep tid: 20 minuter - Total tid: 20 minuter - Blir ca. Ett nyttigare allternativ till cake balls helt enkelt! Som …

Raw food-chokladbollar med dadlar Caroline Ahlqvist 15 min 4/5. Ett nyttigare allternativ till cake balls helt enkelt! Läs gärna böcker om raw food …
Du gör dem av riven ingefära, lime, kokos, sesamfrön och dadlar.

Används som bas ungefär som creme fraiche, matlagningsyoghurt eller gräddfil. Goda rawfood-bollar som passar bra som mellanmål och är ett bättre alternativ till fikabröd och godis.

Man måste ha en mixer för att göra raw food bollar… De går att göra på så många olika varianter, de är så lätta att göra och de går åt i ett nafs. Blåbärsbollar! Det här behöver du till 15st: 2dl cashewnötter (jag hade saltade men går även bra med … (Raw food) Som du ser! Dessa bollar … Raw food och levande föda innebär att äta vegansk mat som inte tillagas eller upphettas till mer än 40 grader.

Smaksätt med vitlök, Cayennepeppar, örtkryddor eller dijonsenap (ej raw… Antioxidant bollar Linda 4/5. Och färgen! Vill du ha fler smarriga och hälsosamma recept?

Förvara kallt och lufttätt. Mixa till en slät creme med vatten, vinäger och salt. Dessa bollar … Bollar kan göras med olika ingredienser, men det vanligaste är att de har en bas av nötter som till exempel cashew, mandel eller macadamia. Desserter/sötsaker 6 mars, 2013. Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.

Förvarar du den i en burk med tättslutande lock så håller sig i 2-3 veckor i kylskåp.

Mitt första recept jag vill dela med mig av är RAW-food bollar! Fantastiskt goda och utan tillsatt socker. Syrliga raw bollar med sting! Raw food bollar är krämiga, söta och enkla att göra! Blanda med juicen, kokosflingor (5 msk), rivet skal av ½-1 tvättad apelsin samt om du vill, lite havregryn (vill du ha helt rå så ta lite mer kokosflingor eller mald mandel istället för havre). Forma smeten till bollar och rulla i hasselnötterna. Låt stå att dra åt sig minst en halvtimme. Ta en tugga och fyll på med vitaminer, mineraler och energi. Dessa rawfood-bollar med mandel…

Raw Food, eller rawfood innebär att äta oprocesserad mat som inte upphettats mer än till cirka 42 grader.