Sammenlign priser på mobilt bredbånd og find den bedste mobile bredbåndsforbindelse. Det er nemt at sætte op og du bestemmer selv om du vil bruge det i et USB-modem eller en Router. Du kan også vælge en WiFi-router, som er den ideelle løsning når hele familien eller dine venner skal bruge forbindelsen på samme tid. Mobilt bredbånd er en trådløs internetforbindelse (WiFi) som du kan tage med overalt i Danmark. Det vil heller ikke fungere ombord på fly, skip eller offshore. Det er nemt at sætte op og du bestemmer selv om du vil bruge det i et USB-modem eller en Router. Tip os.

Mangler vi et selskab på listen?

dk. Mobilt bredbånd fra Telenor giver dig også mængderabat hvis du har flere produkter hos dem udover mobilt bredbånd. Med Mobilt Bredbånd abonnement kan du surfe som hjemme når du er i Norden og Baltikum, men det kan ikke brukes utenfor disse landene. 4G routere til mobilt bredbånd.

Blå, konstant lys: USB-donglen er sluttet til et 3G-netværk. USB-stickan är framförallt bra om du reser mycket och behöver ha tillgång till internet. Grøn, konstant lys: USB-doglen er sluttet til et 2G-netværk. Priserne er konkurrencedygtige selv med abonnementerne, så bor du i et område, hvor Telia har god dækning, er det faktisk et rigtigt godt alternativ til abonnementer, hvis du kun vil bruge dit mobile bredbånd i perioder. USB-modem, som du installerer på din computer eller tablet.

Mobilt bredband via USB-sticka, eller USB-modem som det också kallas, fungerar på så sätt att du sätter i ditt sim-kort i USB-stickan som du i sin tur stoppar in i din dators USB-port. Simkort Trådløs router USB modem Mobile wifi .

Fastnet bredbånd ; Mobilt bredbånd; Mobilt bredbånd. Gratis oprettelse Ingen binding Udstyr. Blå, blinker en gang for hvert 2. sek: USB-donglen er ved at registrere på et 3G/3G+-netværk. Blågrøn, blinker en gang for hvert 2. sek: USB-donglen er ved at registrere på et LTE-netværk (4G). Vis filtre. Bredbåndsforbindelse. 3 DanskNet Greentel Net1 Oister Telenor Telia Yousee. Mobilt bredbånd Telia. Mobilt bredbånd. Med en 4G router og et Telia mobilt bredbåndsabonnement får du et Wi-Fi netværk, som du og resten af familien kan gå på nettet med på alle jeres enheder - fx mobiler, TV, computere og tablets.