X. Mot bakgrund av Coronaviruset. Stängt. Vid renoveringar är det alltid viktigt att man tar hjälp av professionella hantverkare för att det garanterat ska bli ett fläckfritt och hållbart resultat, inte bara för att man självklart vill ha ett riktigt bra arbete utfört hemma utan även för att det ska följa regelverk och försäkringsvillkor om något skulle hända. Aktuellt just nu Information med anledning av coronaviruset och sjukdomen covid-19 Vi gör anpassningar i vår gruppträning I linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer begränsar vi antalet bokningsbara platser på vår gruppträning.

Eriksdalsbadet, Hammarby Slussväg 20, Stockholm (2020) För mer information se öppettider. *Erbjudandet kan inte köpas som presentkort och gäller ej vid Internetbokning, Presentkorts-betalning samt erbjudandet kan ej kombineras med … Vi har bland annat fem olika bassänger för alla slags aktiviteter och verksamheter – simskolor, motionssim, äventyrsbad och tävlingar. Midsommarafton, midsommardag, julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdag håller badet stängt. Klippkortet gäller för inträde till badet/gymmet (ej gruppträning) Erbjudandet gäller sön-fre och kan bokas t.o.m 30/6 2020.

Eriksdalsbadet Stockholm – Sveriges nationalarena för simidrott. 700 kr. Vänligen notera att under skollov har vi ändrade öppettider, se aktuell flik för lov. Detta är på grund av tekniska problem som vi stött på, så vi behöver stänga bassängen tidigare än planerat för denna säsong. Från och med helgen v.16 (18-19/4) kommer simhallen att ha reducerade öppettider på lördagar och söndagar.

Från onsdag 22/4 kl 13.00 stängs 25-metersbassängen i simhallen.

Simskola barn 8 x 30 min 25-metersbassängen stänger för säsongen. På Eriksdalsbadets Facebooksida lägger vi ut aktuell information om kommande aktiviteter, något som vi genomfört och som vi vill visa, avvikelser gällande öppettider, gruppaktiviteter med mera. Tiderna som gäller tillsvidare är 08:00-14:00.

Uthyrning per timme exklusive städ och insläpp. Sturebadet är öppet som vanligt. Ändrade öppettider för helgbad. Hälsa och välbefinnande i världsklass är drivkraften i hela vår koncern och det vill vi fortsätta leverera så länge det känns tryggt och säkert för oss alla. Det kan även förekomma andra dagar då badet stänger på … Eriksdalsbadet ligger på Södermalm i Stockholm, alldeles vid Skanstull, och har en total yta om cirka 27 500 kvm.