200308 Elfsborgs manager Jimmy Thelin under fotbollsmatchen i Svenska cupen mellan Elfsborg och Örebro den 8 mars 2020 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / Cop 112 Elfsborg.se ringde upp och hörde hur tankarna gick när Simon tog steget och åter blev medlem i …

I tisdags gick Guliganerna ut med en uppmaning under parollen, ”Varje medlem räknas – Tillsammans för IF Elfsborg” med budskapet att visa extra stöd genom att bli medlem i IF Elfsborg.

Jörgen Eriksson, bosatt i Italien är en av alla nya medlemmar. Simon Filipsson ifrån Herrljunga blev medlem nummer 3000 och kammade hem en signerad matchtröja. Detta innebär att efter det att du köpt din biljett kommer den att skickas till dig som en PDF via E-post, du kan välja att skriva ut den eller att ha den som mobilbiljett i din telefon. SMS.

Om du vill ha din biljett via SMS meddela oss det via ett mail på biljetter@elfsborg.se så skickar vi det till dig. Elfsborg åkte ur allsvenskan 1953/54 men Lars Råberg blev föreningen trogen.

Efter ett inlägg från kanten nådde bollen Per Fricks panna, men nicken gick en bit utanför den stolpen. Inför 2020 kommer du endast att få din biljett levererad via E-post alt. Just nu växer IF Elfsborg som aldrig förr på medlemssidan, i skrivande stund är vi 3120 medlemmar. Följ även matchen live med vår målservice. IF Elfsborg tog tidigt tag i taktpinnen och fick ett bra läge att ta ledningen redan efter sju minuters spel. Per Frick hade sedan strax innan paus dubbla chanser att göra mål, men det första avslutet blockerades och det andra avslutet hamnade utanför målet. När så Elfsborg äntligen 1960 vann division II Västra Götaland så blev det kval till allsvenskan. Se statistik, odds, uppställningar, händelser och få speltips i matchen Oskarshamn - Elfsborg 2020-02-29. Uppmaningen har hörsammats, föreningen har fått över 500 nya medlemmar de senaste dagarna och vi närmar oss 2500 medlemmar totalt. Han var en av de tongivande under de sex åren i division II och blev också uttagen till ytterligare två landskamper.