Beställ catering från oss eller ta med egen mat & dryck.

Att gifta sig i Helsingborg Dagens bröllop har många anor kvar från hur det såg ut för länge sedan. Låt oss ta hand om er fest och se till att den blir ett minne för livet oavsett om det är ert bröllop eller någon annan högtidsdag. God mat är en stor del av ett lyckat event. Vi är experter på catering! Dagens lunch finns även för avhämtning, 77 kr.

Välkommen till restaurang SMAK Lunch & Catering Ring oss om ni önskar boka bord för lunch, gärna dagen innan för att vara säkra på att få plats. På Drottninggatan 124 hittar du NABO Matbar, en modern kvarterskrog ett stenkast från city. Dagens lunch finns även för avhämtning, 77 kr. Catering för fest och bröllop. Ring innan så vi kan förbereda avhämtningen till dig så att du sparar tid. Slottsrestaurangen, Sofiero - catering för nyår, midsommar, födelsedag, fest & bröllop Beställ julbord på Sofiero Catering & buffé Ring ☎ oss! För beställningar under 2000kr tillkommer en utkörningsavgift inom Helsingborg på 700 kr för längre sträckor kontakata oss för offert. Catering med Mathias kök & rum i Alingsås! Unna er en bröllopsfest som både … Catering hos Ebbas Café i Halmstad är svaret! Boka bröllop i Helsingborg. LUNCH FÖR AVHÄMTNING Efterfrågan på lunch för avhämtning är fortsatt väldigt hög, vilket vi verkligen uppskattar. Vi erbjuder catering för den lilla middagen såväl som för den stora. Slottsrestaurangen, Sofiero - boka konferens, bröllop, middag & lunch. Catering: När du vill bjuda på riktig mat vid ert speciella tillfälle är vi på Orangeriet det rätta valet! Eller är det dags för bröllop?
Om inte ni kan komma till oss, så kommer vi gärna till er! AKTUELLT Våren och sommaren är på väg glöm inte att boka in er grifest på företaget eller hemma i trädgården 2020 året då många planerar att gifta sig. Vår cateringverksamhet sträcker sig över hela Skåne, och ibland längre än så. Catering för fest och bröllop. 254 67 Helsingborg. Prova våra enklare smakrika rätter, fräscha flatbreads & stort fokus på dryck. Fira gärna födelsedag, dop, bröllop, firmafest, barnkalas och mycket mer med catering från Ebbas Café i Halmstad. Flädie Mat och Vingård > Catering för fest och bröllop. Vår cateringverksamhet sträcker sig över hela Skåne, och ibland längre än så. Foodtrucken står uppställd utanför Helsingborgs lasarett vardagar mellan kl.11.00 – 13.30. Vare sig det är ett bröllop, en fest eller ni organiserar en företagslunch, vi lovar att alla blir nöjda. Här finns bröllopsarrangörer och uthyrare av lokaler som har specialiserat sig på bröllop i Helsingborg . För att kunna ge er bästa service så behöver vi er bokning senast 7 dagar i förväg. Hyr en vacker festlokal eller bröllopslokal hos oss på Fleninge gästis i Helsingborg!

Både de kyrkliga och borgerliga vigslarna har … Om inte ni kan komma till oss, så kommer vi gärna till er! Att bröllopsfesten verkligen ska bli ett minne för livet är ingen underdrift. Ring innan så vi kan förbereda avhämtningen till dig så att du sparar tid. Catering för fest och bröllop. Med en lång erfarenhet av fest och bröllop, kan vi erbjuda en upplevelse av högsta kvalitet i en vacker miljö. Vi erbjuder catering för den lilla middagen såväl som för den stora. Vi är experter på catering! Ni beställer med fördel på 042-158899 eller via mail på info@smakihbg.se. Välkommen till restaurang SMAK Lunch & Catering Ring oss om ni önskar boka bord för lunch, gärna dagen innan för att vara säkra på att få plats.
En god buffé till bröllop och fest är ett utmärkt alternativ som låter gästerna mingla och välja exakt den mat de tycker om.Bröllopsmiddagar och fester med en buffé brukar ofta ha en mer avslappnad atmosfär, där man fokuserar mer på festen, snarare än en lång sittning. Flädie Mat och Vingård > Catering för fest och bröllop. Går ni i bröllopstankar, tveka inte att höra av er så hjälper vi er att förverkliga era drömmar Hos Ebbas Café kan du själv plocka ihop din catering från vår färdiga meny, eller varför inte komma med egna förslag?

Catering för fest och bröllop. Ring & beställ mat & lokal hos oss Äta middag Lunch Ring ☎ oss! Planerar du en fest? 254 67 Helsingborg.