Vincents Husbil & Husvagn är landets ledande förmedlare av campingfordon. Vår ambition på Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents Husbil & Husvagn i Varberg har arbetat i över 18 år med ett unikt förmedlingskoncept som består av en 8-stegs modell för att köpa och sälja begagnade husbilar & husvagnar. Hög service, kunnig, proffessionalitet men framför allt fick jag uppfattningen att Vincents vill att det skall vara bra för både köpare o säljare! Vi kan även göra direktinköp på din husbil. Vincents husbil & husvagn är Sveriges mest erfarna förmedlare av campingfordon. 410 Followers, 157 Following, 219 Posts - See Instagram photos and videos from Vincents Husbil & Husvagn (@vincents.se) Proffsigt bemötande.

Missa inte denna halvintegrerade bil med automatlåda! Målsättningen för Varbergs Husbilar AB är att ni som kund skall göra en så bra affär som möjligt.

Fokus ligger på prismedvetenhet och kvalité. Vincents - Husbilar från Roadcar samt husvagnar från Polar. Vincents Husbil & Husvagn is Swedens fastest growing motorhome & caravan dealership located strategically beside Scandanvias highest trafficated motorway (E6 - Varberg Nord). Vincents Husbil och Husvagn i Varberg AB ökade sin omsättning med 18.56% senaste räkenskapsåret. Företaget har utvecklats till ’one-of-a-kind’ i branschen.

* Först med konceptet som gör både säljare och köpare till vinnare När vi besöker Vincents Husbil & Husvagn i Varberg så står över hundra blanka campingfordon i den moderna butiken och ute på utställningsplanen. Detta koncept har stora fördelar, såväl för köpare som säljare! Jag har fått förmånen att sedan två år jobba nära Vincent som mentor och rådgivare. 643 were here. Vincents has created an entirely new niche market through the inspection and sales of used recreational vehicles (RV's) from private consumers to private consumers. Vincents …
Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem.

Rolf som vi handlade av försökte på alla tänkbara sätt lösa det bekymmer som uppstod då vi upptäckte att den husbil vi skulle byta in hade förhöjd fukt på flera ställen trots att vi gjort en fukttest som visade grönt hos en annan firma en månad tidigare.


Vår ambition på Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn.