Radonmätning och åtgärder. Vatten Vi tar många gånger för självklart att när vi vrider på kranen ska det komma rent dricksvatten, så är det vanligtvis i Sverige, men kanske inte för all framtid? Eldning av avfall. Du kan se om din faktura är betald och beloppet på denna, men inte se själva fakturan. Även till exempel trä, kartong, papper och liknande räknas som avfall och får inte eldas, trots att de i … Om du har e-faktura hittar du fakturan i din internetbank. Har du ett företag där du får verksamhetsavfall kan du läsa mer under "För företag" i menyn till höger. Asbest. Om sopsortering, sophämtning, återvinningscentraler och återvinningsstationer. Felanmälan Felanmälan för elnät, vatten/avlopp och fjärr-/närvärme under icke kontorstid: 0492-76 93 20. Jag ger mitt medgivande till att sörmlandvatten.se använder cookies: Jag godkänner | Vad är cookies? Vattenavläsning, kalkhaltigt vatten. Buller och luftkvalitet. Avfall och återvinning. I trädgården samlas ofta löv, kvistar och annat avfall som… 51923. Kontaktformuläret och e-postadressen ovan bevakas bara under kontorstid. Varje föremål, ämne, kemikalie eller restprodukt som du gör dig av med eller är skyldig att göra dig av med är ett avfall och får inte eldas. vimmerby.energi@vimmerby.se. Det är förbjudet att elda avfall. OBSERVERA att fel på värmeväxlare till fjärr- och närvärme ska anmälas till din VVS-installatör. Övrig tid enligt ovan. Asbest är ett hälsofarligt ämne som kan orsaka flera allvarliga… 77018. Dricksvatten är den billigaste hälsodrycken som alltid finns i en kran nära dig.

Org.nr 556742-9302. Vimmerby Energi & Miljö AB tar hand om kommuninvånarnas hushållsavfall. Energi och uppvärmning. Återvinningscentralen. Vatten och avlopp. Kommunens miljömål. Hör av dig om du vill att vi skickar en fakturakopia. Värmepump, rådgivning och tips. Hushåll med renhållningsabonnemang i Valdemarsviks kommun får utan extra kostnad lämna sorterat avfall på återvinningscentralen på Bäckadalsgatan 4 i Valdemarsvik. Renhållningstaxa och taxa för mottagande av avfall från verksamheter på Kejsarkullens avfallsanläggning.

Du får alltså inte… 51921. Har du ett företag där du får verksamhetsavfall kan du läsa mer under "För företag" i menyn till höger. Vad räknas som avfall?