säger Fia Westerberg. Nu öppnas dörrarna på pendeltåget och vi går tillsammans ut på perrongen i den svala luften på Stockholm södra. Jag promenerade genom gången under stationen och gick upp vid rätt spår.

Alla med mörka jackor. Vi ska mot olika uppgångar och det finns ingen tid att stå kvar och prata. Nu öppnas dörrarna på pendeltåget och vi går tillsammans ut på perrongen i den svala luften på Stockholm södra. Under 19 dagars resa ska vi göra nedslag på 11 öar från Kobe till Okinawa. Tyvärr har jag ingen bostad att flytta till och ska därför bo några månader på vandrarhem på annan ort och jag vet inte vart jag sedan ska ta vägen. Den visar var på perrongen du ska stå för att hamna nära din vagn, när tåget ankommer till stationen. DN-tågen rullat in på perrongen - tack alla som var med!

Nu har vi lanserat vår efterlängtade lösning som i appen talar om var på perrongen du ska stå när tåget rullar in.

Vi kommer landa på Newark och därifrån hade vi tänkt ta tåget in till Penn Station och sedan taxi/tunnelbana till hotellet. Vi besöker konstöar, vulkaniska och tropiska öar samt Yakushima med över 7000 år gamla cederträd.

Vi ska mot olika uppgångar och det finns ingen tid att stå kvar och prata. Läs mer om vilka stugor som ska provtryckas genom att nå detaljerad karta på denna länk Läs brevet med mer information som Nitro Consult, som kommer provtrycka skorstenarna, skickat. Jag såg att ett SJ regionaltåg till Göteborg skulle komma precis till ett av spåren. När ska jag vara på plattformen för att inte missa tåget? Perrongen var för smal för ett väderskydd, men det fick plats på andra sidan staketet. Ambitionen måste vara att alla ska med på tåget för vem vill stå kvar på den analoga perrongen? Var ska jag stå på plattformen för att hitta min vagn?

De som är intresserade kan höra av sig till mig så ska jag se om det är någon dag tid och plats som passar just er. Det lät bra, då slapp jag stå och vänta.

Ingen ersättning mer än en biobiljett och vi bjuder på fika/lunch. I appen har vi en funktion där du kan se vagnläge. Att vara i god tid till tåget handlar om att vara på den plattform där tåget avgår, i så god tid så att du kan kliva ombord snabbt och säkert när tåget ankommer. Den 17/11-19/11 har jag haft fruktansvärt dålig eller ingen täckning alls.

Hon är chef för serviceutbildningarna på SJ Service Academy. Tillsammans lär vi oss av och med varandra.

Jag ska hämta mina barn på fritids och är redan lite sen. Vi rekommenderar att du befinner dig på perrongen senast 5 minuter innan avgång. ... dess byar, dess människor som jag mött på tåget och stationerna. Tänk SJ för 30 år sedan, allt handlade om säkerhet, visera biljetter och ta sig från A till B. Nu ska man stå på perrongen och säga: Välkommen, hur kan jag hjälpa dig, visste du att vi har internet? Jag skulle nog kunna tänka mig att skicka min nioåring ensam (om han själv ville) med tåg om det inte var några byten och om jag var HELT SÄKER på att pappan stog och väntade när tåget rullade in på perrongen. 18.50. "Vi åkte igår mellan Kastrup och Göteborg C (kl 16.42-20.10) och jag är ganska missnöjd med resan. Jag har dock lite frågor. Jag lyssnar på Jacob Hellmans låt Tåg precis så känns mitt liv; jag står just nu på perrongen i mitt liv. Var ska jag stå när tåget rullar in?