Vid rengöring av finfiltret är det viktigt att man rensar det på baksidan även om filtret ser rent ut på översidan. Avvikelser från angivna förslagen kan uppstå. Så här avkodas felkoderna "Whirlpool" Felkoden indikerar ett visst fel i styrsystemet. Kom ihåg att alltid avbryta - dra ut kontakten - strömmen till produkten innan du börjar.All rådgivning används på egen risk. Hejsan jag jag har en DIHR märke storköks diskmaskin, den tar inte vatten på tanken det var en kille varit och kollade han säger det kan vara vatten ventilen han hade inte tid därför, jag måste lösa problemet en tekniker idag tar 3,4 tusen jag har lite erfarenhet på den maskinen förut gjorde lite reparationer just den maskinen tror du samma system med vanliga diskmaskiner ?

Matrester i filtren kan fällas ut vid diskning. ... Fel på Whirlpool diskmaskiner visas på displayen i form av en kod. Däremot indikerar en överdriven mängd vatten en felaktig fungerande pump, en igensatt dräneringsslang eller igensatta avloppsledningar. För att få reda på kodens mening och starta en nedbrytningssökning, läs vår artikel. Om det ser ut som om det ligger sand eller grus i botten på koppar, etc., ska man avlägsna matrester från filtren. Här är Nettoparts' allmänna råd för felsökning på diskmaskiner.

Whirlpool Diskmaskin Felkoder. Nettoparts tar inget ansvar för produkten eller skador i samband med informationen på denna webbplats.

Vanliga fel på diskmaskin Det är normalt att det finns en liten mängd vatten kvar i botten på maskinen efter ett program.