Kultur Din guide till musik, scenkonst, litteratur, film och utställningar. Massor av musik. 10 måsten i Göteborg Här är tio måsten som ger dig en introduktion till staden. Läs mer om vad som händer i Göteborg i mars här. I Göteborgs stads kalendarium hittar du aktiviteter i hela staden. has 1,132 members. Inside guide Heta nyheter och gamla favoriter. När du har valt ett datum kan du filtrera genom att klicka på olika ämnen och områden hur mycket du vill. Göteborg I sommar återvänder det legendariska och episka arenarockbandet Iron Maiden till Europa och Sverige för en sommarturné på den sista delen av deras Legacy Of The Beast Tour.

Våren väntar runt hörnet och med det en månad full av konserter, kultur, sport och mat! Här listar vi evenemang som händer i Göteborg på lördag så som konserter, spelningar, show/musikal, teatrar och mycket mer!

Evenemangsstråket; Festival; Konsert ; Innerstaden. Att se, göra och uppleva i östra gbg! Det händer i Göteborg idag. Göteborg, Vad vill du göra idag? Dina val blir då blå, klicka på dem igen om du vill gå tillbaka till tidigare val. Musikälskaren har nästan löjligt mycket att välja mellan i mars i Göteborg. Vad händer i Göteborg: mars Redaktionens tips på aktiviteter och nöjen i mars. Skärgård Ett tjugotal öar med tusentals unika platser att upptäcka. Vad händer i Göteborg – mars Redaktionens tips på aktiviteter och nöjen i mars. Ett av världens största rockband intar Ullevi i Göteborg lördag 27 juni 2020. Filtrera på datum, ämne och område nedan. Vad händer i östra Göteborg? Klicka här för att komma till aktiviteter som inte är inställda. … Om du vill byta datum, måste du först klicka på rensa filter som blir synligt i rött till höger.