... Jönköping, Mjölby, Linköping och Norrköping. Bilderna är från 1984 och framåt. Någon som vet hur många bussar det handlar om, och hur paketen kommer att se ut?

Kundservicen finns bara ett samtal bort eller via chat.

Sammanlagt sju företag var med och bjöd på stadsbusstrafiken i Jönköping. Keolis Sverige, Omnibuslinjen Habo-Hjo, Nettbuss, Aneby Buss, Carlsteins.

Skolskjuts Barnen är vår framtid. De nya bussarna är ett komplement till en större beställning som gjordes 2019. En offentlig upphandling av större omfattning genomförs alltid skriftligt.

Bolaget omsätter 1,4 miljarder SEK. Du hittar också information om hur vi arbetar med upphandling och hur du kan öka dina chanser att bli leverantör till Trafikverket. Detta ledde till en ny upphandling där Keolis vann det nya avtalet.

Kraven kan även användas vid upphandling av hyrbilstjänster men kan då behöva anpassas något så de passar det aktuella syftet. Tack Lars. Som vi tidigare rapporterat blir det Vy Buss AB (tidigare Nettbuss) som får köra trafiken på ett tioårigt avtal med start 2020. De kan även användas vid upphandling av ramavtal för upphandling av affärsresor som görs med busstrafik (beställningstrafik). I Vy Buss AB arbetar idag 1400 medarbetare och bolaget har närmare 640 bussar i yrkesmässig trafik.

Nettbuss AB) bedriver upphandlad kollektivtrafik som består av linje- och skolbusstrafik. Det står klart sedan Region Jönköpings län genom Jönköpings Länstrafik nu har upphandlat trafiken. Om upphandling Jönköping « skrivet: 15 juli 2007, 17:48:00 PM » Jag såg en artikel i Jönköpingsposten för någon vecka sen om den kommande upphandlingen av stadstrafiken som skall ske i höst (och jag kan inte se att man tagit upp den här). Läs också min blogg savenfjord.blogspot.com om du vill se annat än bussbilder. Jönköpings privilegiebrev är de äldst bevarade i landet. Jönköpings kommun vill se rättslig prövning om privilegiebreven 2020-04-21 16:32. tor 23 apr 07:15 - tor 7 maj 23:30. Vårt kompetenscenter har lång erfarenhet av offentliga upphandlingar och hjälper dig skapa en sökprofil. Arriva 6776 Strömsholm-Råslätts centrum Flexbuss Sverige AB är en stor vinnare med 39 tilldelade fordon. Den förra upphandlingen blev väl klar ungefär så här års, borde väl inte vara så länge kvar innan det bli offentligt. Färdtjänst Vi finns självklart här för dig […] -Tilldelningen innebär att vi växer kraftigt på affärsområde serviceresor, säger David Lindquist/VD för Flexbuss.

Vårt kompetenscenter har lång erfarenhet av offentliga upphandlingar och hjälper dig skapa en sökprofil.

Du kan också köpa biljetter via våra återförsäljare eller via 0771-151515. Det är vi som är Flexbuss Det är vi som är Flexbuss Linjetrafik Varje dag transporterar våra förare tusentals människor till och från arbetet, skolan eller nära och kära. Vid direktupphandling av beställningstrafik rekommenderas ett urval av kriterierna. Res med buss till och från Borås.