Trelleborgs Kommun - Högalid Förskola har verksamhet på Högalidsvägen 10 i Högalid, Trelleborg. Personuppgiftsansvarig för denna behandling är den förvaltnings nämnd som äger sidan och som kan kontaktas på trelleborgs.kommun@trelleborg.se. Sagoborgen är en fristående förskola i centrala Trelleborg med en Reggio Emilia inspirerad profil. Högalids förskola ligger i nordvästra Trelleborg. På Pedagog Trelleborg delar förstelärarna i Trelleborgs kommun med sig av tips, uppslag, kunskap och erfarenheter för att inspirera sina kollegor såväl inom Trelleborgs kommun som i övriga landet. Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt, dvs. Lidköpings kommun: Markanvisningstävling bostäder Prenumerera på nyhetsbrev för kommande markanvisningar * indicates required E-postadress * Vi strävar efter att alltid ha korrekta uppgifter och att inte spara mer än Läs mer! 169 gillar. 8 har varit här.

Trelleborgs Kommun - Gertrudsgårdens Förskola Och Nattis I Trelleborg finns ett stort urval av förskolor. Personuppgiftsansvarig för denna behandling är den förvaltnings nämnd som äger sidan och som kan kontaktas på trelleborgs.kommun@trelleborg.se. Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt, dvs. tills vi har avslutat ditt ärende. Allt material är Förskolan finns i paviljonger uppställda i naturskön miljö vid vattentornet på Havrejordsvägen. Det som ligger närmast Trelleborgskontoret är Trelleborgs Kommun - Trelleborgen i Trelleborg. Vägbeskrivning Visa större karta Trelleborgs Kommun - Högalid Förskola har … Trelleborgs Kommun Trelleborg - företag, adresser, telefonnummer. Uppgifter om Trelleborg Kommun Trelleborg i Trelleborg. Personuppgiftsansvarig för denna behandling är den förvaltnings nämnd som äger sidan och som kan kontaktas på trelleborgs.kommun@trelleborg.se. Förskolan Näktergalen, Trelleborg, Trelleborgs kommun. Trelleborgs kommun följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vädjar till att alla i kommunen måste ta sitt ansvar och stanna hemma om man är sjuk. tills vi har avslutat ditt ärende. Gratis årsredovisning. Förskolan består av åtta avdelningar och tillhör Lillevångs rektorsområde.

Se telefonnummer, adress, hemsida, öppettider mm. Föräldrakooperativet Näktergalen är en förskola nära Trelleborgs centrum som funnit sedan 1988. Trelleborgs Kommun - Sockertoppen Förskola har 197 andra verksamheter i Sverige. Learn about working at Trelleborgs kommun. Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt, dvs. See who you know at Trelleborgs kommun, leverage your professional network, and get hired. Join LinkedIn today for free. De kommunala förskolorna har Trelleborgs kommun som huvudman och de fristående förskolorna har annan huvudman än Trelleborgs kommun.