Bygget av bandyhallen är ansvarslöst och ligger inte i Bollnäs bästa intressen, därför måste vi Bollnäsbor stå upp mot politikernas ansvarslösa tillvägagångsätt. De behöver heller inte vara lika tydliga som vid en vanlig stroke. Visar sida 1. – Det kan handla om övergående talsvårighet, en liten förändring av mimiken i ansiktet och det kan också vara frånvaroperioder som dyker upp utan förvarning. Är du sugen på att arbeta ute med att rensa ogräs och i övrigt hålla fint på våra kyrkogårdar, kan du vara rätt person!
En TIA är en form av stroke där symtomen är övergående. De behöver heller inte vara lika tydliga som vid en vanlig stroke.

Just nu är han aktuell som polischef dubbelt upp på C More... 12-åriga Olle lever sin dröm som skådespelare och musikalartist Så länge Olle Cardell kan minnas har han alltid gillat att sjunga och showa inför publik. Hittade 19653 meningar matchning fras huomenta.Hittade i 37 ms.Översättningsminnen är skapade av människor, men i linje med datorn, som kan orsaka … Bollnäs kommun är på väg att fatta ett beslut som har förödande konsekvenser. Till Gagnefs kyrkogård söker vi ungdomar 16-17 år.