Om öppettiderna ändras meddelas detta i första hand på biblinord.se och på Facebooksidan för biblioteken i Tierps kommun. Avsikten är att uppmärksamma framgångsrikt företagande i ett antal olika kategorier. TIERP Tierp Den kulturella publikfesten "Konst på väg" i Tierps kommun ställs in under påsken. Biblioteken i Tierps kommun har öppet som vanligt. Gratis Uppsala. Sista chansen att sätta publikrekord för dialogturnén.

När vi i Tierps kommun pratar om integration så menar vi ömsesidig integration, att de som kommer till Sverige och de som är födda här lär av varandra, och lär känna varandra. Arbetet med att utforma Tierps kommuns nya översiktsplan är i full gång. Se vem Tierps kommun har anställt för den här rollen. Ungdomsbibliotekarie med samordningsansvar med huvudsaklig placering i Kulturhuset Möbeln Tierps kommun Uppsala 2 veckor sedan Bli en av de 25 första att söka jobbet. För en lyckad integration måste vi kunna mötas och få kunskap om våra kulturella likheter och olikheter. Tipsa om evenemang (uppsala.com ... ÄMNESTAGG - TIERPS KOMMUN 20 ... pengar tänkte Tierps kommun dra in den pizzakväll som ungdomar med funktionsvariation brukar ha på fritidsgården Möbeln. I Uppsala finns det gott om roliga och spännande aktiviteter för alla åldrar, men det är inte alltid lätt att hitta dem. Från 26 oktober till 1 november är det premiärvisning av Kulturhuset Möbeln i Tierp! Men vad är egentligen en översiktsplan? Evenemangen hålls av Näringsliv i samverkan – NIS. Dialogcafé om ny översiktsplan för Tierps kommun, tisdag 19 november 2019 kl 18.30, Kulturhuset Möbeln. Juryn består av representanter från Företagare i Tierps kommun, ÖTV — Örbyhus, Tobo, Vendels företagarförening och Tierps kommun. Kort och gott allt som rör Tierps kommun men även det som rör oss som bor/har anknytning här omkring. Kommunen är endast uthyrare av Kulturhuset Möbeln. NU ÖPPNAR VI UPP KULTURHUSET MÖBELN!

Håll dig uppdaterad på biblinord.se Biblioteken i Tierps kommun har öppet som vanligt.

Om öppettiderna ändras meddelas detta i första hand på biblinord.se och här på Facebooksidan för biblioteken i Tierps kommun. Hur går arbetet till och kan alla vara med och delta? Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Tierp inom den kategorin. Tierp Den kulturella publikfesten "Konst på väg" i Tierps kommun ställs in under påsken. DepartmentDescription Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. Ett hus för kreativa möten mellan människor. Hitta ansökningsinfo om jobbet Badvärdar - Kultur och Fritid i Tierp. Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. Därför har vi startat gratistjänsten Barn i Uppsala. Exempel på inställda evenemang är Konst på väg , aktiviteter på påsklovet, Familjelördagar och föreläsningar. Uthyrningsdelen i Kulturhuset Möbeln är den enda lokal Tierps kommun ansvarar för och som är godkänd för så stor publik.

Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. På vår hemsida https://barniuppsala.se finns inspiration och information om Uppsalas stora utbud av barn- och familjeaktiviteter.

I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Håll dig uppdaterad på biblinord.se.

Hitta event: Alla kommande event; Efter eventkategori. Kommun & politik Organisation, fakta, dialog och protokoll För dig som företagare Information för dig som företagare Till undermenyn för Evenemang i Heby kommun För att säkerställa att de nominerade uppf... Evenemang i Tierp har delat ett inlägg . Watch Queue Queue Det evenemang som faller in närmast är Kärleksveckan som infaller under Alla hjärtans dag, under 10 – 15 februari. Köpet innebär att de elever som går crossprofilen på Högbergsskolan ska kunna träna i hallen i oktober i år. Exempel på inställda evenemang är Konst på väg, aktiviteter på påsklovet, Familjelördagar och föreläsningar. NIS är en sammanslutning av Företagare i Tierps kommun, Tierps kommun, ÖTV – Örbyhus, Tobo och Vendel. Resterande evenemang inträffar löpande under året. Efterlysningar, Tips, Evenemang, Varningar, frågor, svar mm.

Din evenemangsguide på nätet. Bad. För närmare information om eventuella inställda evenemang i den lokalen eller andra lokaler hänvisas till …

Vaktmästeriuppgifterna samt det tekniska arbete du kommer vara delaktig i utförs dels i Kulturhuset Möbeln och dels i Aspenskolans aula. Årets Företagargala i Tierps Kommun går av stapeln fredagen den 10 april 2018 på Parkhallen i Söderfors. Tierps kommun köper crosshallen i Tierp av den nuvarande ägaren MX-hallen AB.

Babysim; Simskola & Simläger I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. En del av utställarnas verk finns dock att beskåda på kulturhuset Möbeln. Sign in. En del av utställarnas verk finns dock att beskåda på kulturhuset Möbeln. Sign in to like videos, comment, and subscribe.

Stipendiet "Årets företagare" har delats ut sedan slutet av 80-talet av Tierps Kommun.