Certifieringen utfärdas av STF och kan sökas av alla som har 325 poäng på godkänd MYH-utbildning, samt alla med adekvat äldre utbildning. Sök med ett ord i kurstiteln så hittar du en passande kurs. 2020-05-20: Huvudsakligen specialistverksamhet med avseende på Endodonti.

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN looking for a new colleague with the role Tandsköterska, Kortedala Göteborg In Göteborg, heltid recruitment Därefter stängs ansökan ner. Läs mer! Här ser du vilka jobb som är lediga just nu.

Till anmälan! Detta då ansökan skickas in med vanlig post och ska vara oss tillhanda senast den 30 april.

Tandsköterska – utbildningen för dig som är serviceinriktad, vill arbeta med människor och trivs att jobba i team.

Kurserna fylls på 15 mars och 15 oktober.

Målet är att du efter avslutad utbildning har tillägnat dig följande kunskaper och verktyg så att du med säkerhet kan hantera arbetet som tandsköterska: Självständigt och i samverkan med tandvårdsteamet identifiera patients tandvårdsbehov samt assistera vid tandvårdsbehandlingar. Augusti 2020 Studieort Växjö ... Augusti 2020 Studieort Göteborg Utbildningsanordnare Västra Götalands läns landsting, Folktandvården Tandsköterska. De assisterar vid undersökning och behandling av patienter.

Välj en utbildning som leder till jobb. Det är ett mångsidigt och spännande yrke i en viktig bransch. Efter avslutad utbildning har du uppnått kompetens att arbeta som assisterande tandsköterska med delegerade arbetsuppgifter, profylaxsköterska med egna patienter, teamtandvård samt arbetsledande funktion såsom kliniksamordnare och/eller annat administrativt arbete. God känsla för service är ett måste i rollen som tandsköterska. Nu kan du bli certifierad tandsköterska! Till varje utbildning du finner här presenteras den viktigaste informationen du behöver för att kunna jämföra olika Yh-utbildningar med varandra såsom behörighetskrav, startdatum, sista ansökningsdag och mycket mer. Augusti 2020 Studieort Göteborg Utbildningsanordnare Handelsakademin i Göteborg AB Tandsköterska.

Vana vid kirurgi och administration med journalsystemet Alma är en fördel.

Det innebär att de står under … Arbetsmarknadsutbildning, gymnasial vuxenutbildning (komvux) och YH-utbildning. Myndigheten för yrkeshögskolan står bakom yrkeshogskolan.se. Certifieringen utfärdas av STF och kan sökas av alla som har 325 poäng på godkänd MYH-utbildning, samt alla med adekvat äldre utbildning. Behörighet och urval 2020: YH Tandsköterska, 325 Yhp Följande gäller för alla tre studieorter: Göteborg, Borås och Uddevalla Behörighetskrav För tillträde till utbildningen krävs att du uppfyller både grundläggande behörighet och särskilda förkunskaper. Är du intresserad av en utbildning till tandsköterska?

Nu kan du bli certifierad tandsköterska!

Vad arbetar en tandsköterska med? Studera till tandsköterska via Yrkeshögskolan (YH) på Medlearn – en utbildning som leder till jobb! Hitta din Yrkeshögskoleutbildning! Arbetet sker i team tillsammans med andra. Tandsköterska; Yrkeskollen.se.