Hos oss får du tillgång till moderna, trygga och seriösa metoder – som inte skadar dina tänder. Här går hela familjen till samma tandläkare och barn och ungdomar går självklart kostnadsfritt. Tar tandblekning lång tid? En blekningsbehandling med BrilliantSmile gör att tänderna i genomsnitt blir sju nyanser vitare.’ Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgningar innan. - Ljusar upp tänderna 2-9 nyanser. NOTE! Med omdömen från tidigare kunder är du säker på att du hittar en bra tandläkare du kan lita på i många år framöver. Gör man det hos tandläkare eller tandhygienist tar behandlingen ca en timme, men proceduren kan behöva upprepas vid flera tillfällen för att få ett bra resultat. På Smile Linköping tar våra trevliga tandläkare, tandhygienister och ledande specialister hand om dig på vår klinik precis vid centralstationen.
Därför ställs det också höga krav på effektiva och skonsamma metoder inom skönhetsbranschen. Otherwise we charge full price! Jag som driver Nagelsalongen heter Sussie Rödin Källbom och har varit salongsinnehavaren sedan juli 2019. Boka en tandläkartid nu! Boka tid Meny. Tandblekning kan utföras på klinik eller hemma. Vilka resultat kan garanteras? En blekningsbehandling med BrilliantSmile gör att tänderna i genomsnitt blir sju nyanser vitare.’ Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgningar innan.

Salongen är en "Highly recommended salon". Akut tandvård i Linköping - när olyckan är framme Söderleden 1, Linköping. Tar tandblekning lång tid? Det blir inte smidigare än så! Det har aldrig varit lättare att hitta och boka en tandläkare hos Tandläkare.se. Hos oss ger vi dig en professionell tandblekning i en modern avslappnad miljö. - Hållbarhet 7-12 månader. Alla behandlingar börjar med en konsultation för att lära känna kunden och kundens behov för att därifrån skräddarsy den … Boka behandling, sista minuten tid eller akut tandvård. Att bleka tänderna på klinik kan verka som den perfekta lösningen för dig som vill ha perfekt resultat utan krångel, men faktum är att produkter för tandblekning hemma ger samma goda resultat, med … Målet med våra behandlingar är fina resultat och att du ska få en härlig stund hos oss. Välkommen till Tandvård för folk i Linköping. Tandvård för folk i Linköping . Här arbetar 2 personer, som båda är certifierade nagelterapeuter. Tandblekning med plasmaljus är en av de mest eftertraktade metoderna att tillämpa vid val av tandblekning. Mottagningen ligger på Söderleden 1. Tandblekning Stockholm har blekt sina kunder med BrilliantSmile klinikblekning sedan 2007 och är idag en av dom främsta klinikerna inom tandblekning i Stockholm. På kliniken använder man sig av starkare geler med högre procenthalt av de verksamma ämnena och ofta i kombination med laser eller ljusbehandling. Mottagningen. Allmänt om tandblekning Det är många som vill ha ett bländande vackert leende och efterfrågan på tandblekning är idag enorm. Det bästa stället för tandblekning i Linköping är din egen bostad. På Vården.se finns 2 mottagningar inom Tandblekning - sök, jämför och boka! - 3x15 minuter i lampan. Tack vare en professionellt utförd tandblekning och en korrekt efterbehandling blir resultatet mycket bättre. Du kan dessutom utforska erbjudanden och sista minuten-tider för att snabbt få rätt behandling, till rätt pris!
Dessutom finns alltid bra priser och erbjudanden att ta del av … Hem Linköping Tandvård för folk i Linköping. På Smile Linköping tar våra trevliga tandläkare, tandhygienister och ledande specialister hand om dig på vår klinik precis vid centralstationen.

- Skonsam kosmetisk tandblekning med Iconic Smile. Tandblekning fungerar ej på fasader och kronor. Boka tid genom att ringa din närmsta Smileklinik eller boka online. Tandblekningen med Plasmateknologi är mycket bekvämt och resultat syns direkt på 60 minuter.