Det finns gemensamma utrymmen som används vid måltider och samvaro.

Där har du möjlighet att tacka nej om du så önskar. Så jag fick tacka nej till utbildningen. Man kanske inte vågar lägga en intresseanmälan utifall man får en visning och sedan vill tacka nej till …

Hur kan jag se lägenheten? Vänligen.

Tänk på att du kan tacka nej till max 4 st erbjudanden innan du blir spärrad i 6 månader från att söka andra lediga lägenheter.

- du erbjuds att skriva kontrakt på en lägenhet men inte svarar alls. Köpoängen fortsätter räknas upp under spärrtiden.

Jag undrar hur många gånger jag kan säga nej till en lägenhet som ni erbjuder mig att ta? När du loggar in på Boplats ser du erbjudandet med information om hur lägenheten visas, oftast av den nuvarande hyresgästen på en utsatt tid. Mohammad 4 Feb Rapportera olämpligt innehåll. Hej. Steg 5 Tacka ja till erbjudande och kontraktsteckning

Hur går jag vidare när jag har tackat ja till ett erbjudande? Hur många gånger kan jag tacka nej till ett erbjudande om lägenhet? ... Du kan få flera men du kan tacka nej till max 6 erbjudanden under 6 månader. Endast tacka nej till 3 erbjudanden, nytt för 2019!

Men jag 46 år, har vuxna barn och kan inte tänka mig en sådan lösning.

Väljer du att tacka ja till bostadserbjudandet och ångrar dig senare räknas det som ett avhopp. Du får endast tacka nej till 3 erbjudanden av lägenhet sen blir du spärrad.

Jag har en fundering angående visning av lägenhet.

OBS! Socialtjänsten finns till som en sista utväg, där man kan få hjälp med lägenhet i vissa fall för att man inte ska behöva vara bostadslös.
Om du inte besvarar ditt erbjudande räknas det som ett nej-tack. Det beror på hur långt du har kommit i processen, är du den med längst kötid efter visningen kommer du få ett bostadserbjudande. Från köplats till lägenhet. Hur många lägenheter kan jag tacka nej till?

Vi råder dig att ta kontakt med din socialsekreterare för att få mer information om vad som krävs av dig och vad som kan hända om du väljer att tacka nej till erbjuden lägenhet.

Det är viktigt att du svarar, återkommer du inte alls så tolkar vi det som ett nej-svar. Jag har fått fler visningserbjudanden, kan jag tacka ja till fler än en lägenhet? Du kan INTE tacka JA/NEJ till en sökt ledighet via mail.

I min kommun så får man inga fler erbjudanden om man tackar nej till en lägenhet.

– Bostadskoordinatorn sa att jag skulle leta efter privata rum, bli inneboende eller försöka få plats i något kollektiv. Soctanterna Detta måste göras via "Min sida" eller … Öppna i ett nytt fönster så kan du söka lägenhet och logga in.

Du kan ha olika turordning för lägenheterna, säljaren ser alltid om du har fler erbjudanden och vilket svar du gett till oss. Art Nouveau skåp, skulle bannemej inte tacka nej till ett sånt :) (Looks Elvish to me.) Självklart är jag besviken, säger Sophia Hyltell. on #BagoesTeakFurniture

These travel arrangements are provided by the tour operators/suppliers featured on the website, which is powered by Secret Escapes Ltd, who acts as an agent for the tour operators/suppliers and is wholly independent of TravelBird. Men känner man att man har möjlighet att va kräsen så är man nog inte i så stort behov av soc hjälp trots allt.