Det betyder att om du vill ta bort Snapchat-kontot igen, måste du gå igenom de ovan nämnda stegen via webbplatsen. I den här guiden visar vi dig hur du tar bort Snapchat permanent i bara nio enkla steg. Älskar du Snapchat? Digitala byrån The Amazing Society har satt ihop en lista på konkreta tips för dig som vill komma igång med att använda den hetaste sociala kanalen just nu. Har opptil 300 dagar «streak» i Snapchat LILLEHAMMER (NRK): Ungdommane er opptekne av å sende snappar fram og tilbake kvar dag for å få «streak». Snapchat är fortfarande oerhört populärt, men av någon anledning kanske du har bestämt att det inte är riktigt bra för dig. Starta också din Snapchat-app och tryck på "spöke" -ikonen längst upp till vänster på skärmen. Det finns ett enklare sätt att ta bort Snapchat-konversationer. Det är inte ett problem om skälet inte är så mycket allvarligt, du kan logga in på ditt Snapchat-konto på några timmar eller dagar. Det är korta sekvenser på tio sekunder och du kan lägga upp … Välj sedan menyn "Inställningar" med en kuggikon. steg 1.
Klicka på ikonen ghost finns på den övre delen av fångst fönstret innan du klickar på ikonen kugge. Det kan finnas olika skäl till varför en person kanske vill ta bort hans eller hennes bilder eller meddelande på snapchat. Det är därför om du föredrar att lära sig att ta bort sparade meddelanden på snapchat av en tråd på samma gång, är det bäst att följa dessa enkla steg: 1. Om du loggar in på ditt konto efter 30 dagar har ditt Snapchat-konto raderats permanent. Det är den gula appen med spöklogotypen. Och ja det betyder att om du tar bort Snapchat-kontot på så sätt öppnar du Snapchat-appen och loggar in igen, den kommer att återaktiveras med lite meddelande i appen. Denna wikiHow kommer att lära dig hur du permanent raderar ditt Snapchat-konto från din dator eller mobilenhet.
Snapchat handlar om att bygga stories i en serie av bilder eller filmer ­så kallade snaps. Hur man tar bort Snapchat: Ta bort ditt Snapchat-konto på det enkla sättet med den här guiden. Ingenting varar för evigt, och absolut inte i landet Snapchat, appen som först populariserade idén om bilder, videor och meddelanden som bleknar bort efter ett visst antal sekunder. Mer: Så kan du se på Snapchat att din crush inte är kär i dig. dock, försöker ta bort alla meddelanden efter varandra kommer att vara en tidskrävande och lång process. Om orsakerna bara är små, kommer det att ta några timmar till flera dagar innan Snapchat låses upp. Låsningsperioden för Snapchat-konto beror helt på orsakerna bakom låsningen av ditt Snapchat-konto.

del 2: Så här rensar du konversationer på Snapchat. Vi också! Det beror på att det tar ungefär en månad att ta bort ett Snapchat-konto, och du kan återupprätta det när som helst inom 30 dagar efter att du har tryckt på den röda knappen genom att bara logga in. Metod 1 Använd din mobilenhet , 1 Öppna Snapchat. Nu kan du uppgradera dig till ett Snapchat-proffs genom att ta till dig av de här 8 roliga tipsen. Gilla Modette på Facebook! När ditt Snapchat-konto är inaktiverat kan dina vänner inte kontakta dig eller interagera med dig på Snapchat. Hur man tar bort Snapchat permanent. Förfarande . Ta bort ett konto på Snapchat. Att ta bort Snapchat-konversationer en efter en kan vara en tråkig process om du är chattig på den. Snapchat har kommit långt sedan lanseringen under 2012, efter att nyligen tillkännagivit en ny in-app-speltjänst som heter Snap Games, och till och med lanserar egna bärbara datorer … Med 10 miljarder visningar per dag är det hög tid att Snapchat tas på allvar. Det är ett så bra tidsfördriv att sitta och pilla med roliga filter, “Face Swap”, eller att bara rita fram något galet på en annars ganska trist bild. 2 Svep ner på skärmen. Således, det har blivit oerhört viktigt att veta hur man tar bort sparade meddelanden på snapchat. Men bli inte alltför ledsen om du upptäcker att någon tagit bort dig, för den personen kan faktiskt ha tagit bort hela sin Snapchat, inte bara dig som vän. Du blir garanterat den bästa snapparen i … Om du inte är säker på att du är redo att släppa taget om ditt Snapchat konto, oroa dig inte. Så här funkar Snapchat: 1.