Skaftö Folkets Hus är öppet för alla och vill vara en samlingsplats för kreativitet, erfarenhetsutbyte och förkovran. Om Folkets Hus Surahammar Konferens, Fest, Förenings och Samlingslokaler Biograf, Teater, Bibliotek, Boulehall, KULtura Surahammars Kulturskola, Öppna förskolan samt Restaurang! Evenemang Sök evenemang Sök.

Vårt arbete präglas av kvalitet och insikt och vår strävan är att i vuxenlokaler skapa varma och välkomnande miljöer där unga människor, barn, vuxna och pensionärer ska hitta en oas.
Varför inte föreslå ett evenemang till arrangören på din ort? Vi har flera evenemang året runt bl.a. Use Google to translate the website. På våra scener har artister som Arvingarna, Mikael Wiehe och Thomas Dileva spelat musik. Hit är alla välkomna som kan samlas under föreningens vision om alla människors lika värde. About Folkets Hus och Parker in other languages: In English. Hitta till oss. Surahammars Folkets Hus. Folkets Hus i Östersund Bättre läge är svårt att hitta med så många bekvämligheter till hands.

About Folkets Hus och Parker in other languages: In English. Följ oss.
Google Map. Surahammars Folkets Hus SOM EN ÖPPEN DEMOKRATISK MÖTESPLATS spelar vi en viktig roll i arbetet med att göra kultur, nöje och möten tillgängliga för människor i hela landet. Tillsammans med över 500 andra lokala mötesplatser utgör vi folkrörelsen Folkets Hus och Parker. För barn mellan 2-5 år. Vill du uppleva mer? 2 months ago . OBS! Här erbjuds allt från musik-, dans och teaterföreställningar till mässor, konstutställningar och författarbesök. Kontakta oss på tel 063-664 94 00 för visning We take no responsibility for the accuracy of the translation. Köpmangatan 26 Surahammar, Sverige × Inga resultat hittades. Visa mer Languages. Vår förhoppning är att vi skall ha en arredator som driver restaurang i framtiden! Sök evenemang och spelscheman.

Hitta vägbeskrivning, parkeringsmöjligheter och arenaöversikt på LiveNation.se. Surahammars Folkets Hus SOM EN ÖPPEN DEMOKRATISK MÖTESPLATS spelar vi en viktig roll i arbetet med att göra kultur, nöje och möten tillgängliga för människor i hela landet. OBS! KULturas program för vårterminen 2020 Folkets Hus Surahammar, Köpmangatan 26, 735 21 Surahammar, Telefon: 0220-366 60 För tillfället så har vi ej någon som driver restaurangen på grund av eventuell ombyggnad/repration av lokalerna. Arrangör: Surahammars bibliotek och MiniMötespunkten. INSTÄLLT! We take no responsibility for the accuracy of the translation. Namnet har sedan hängt med genom åren och är nu ett inarbetat namn även om ungdomarna själva har gjort en egen benämning, -Vi ska till Kärn, är ett väl använt uttryck. Namnet Kärnhuset kommer ifrån på den tiden då "Din bit av Suraäpplet" var kommunens slogan, och kom till när fritidsgården öppnade nya lokaler i Folkets hus 1985. Surahammars Folkets Hus. Kommande evenemang. Engagera dig!

Gubbo Folkets Hus. Dessa legendariska kompmusiker står bakom Robert Wells i alla hans scenproduktioner. Folkets hus är inte ett namnskyddat begrepp, men används i huvudsak för lokaler som erbjuder allmänna samlingslokaler med mötesplatser för kulturevenemang och aktiviteter i nära anslutning till arbetarrörelsens organisationer. Läs mer. INSTÄLLT! SOM EN ÖPPEN DEMOKRATISK MÖTESPLATS spelar vi en viktig roll i arbetet med att göra kultur, nöje och möten tillgängliga för människor i hela landet. Söråkers Folkets Hus är det lilla kulturhuset med den stora verksamheten. Adress Gubbovägen 196 Smedjebacken. Köpmangatan 26 Surahammar, Sverige × Inga resultat hittades. Sagostund kl 10.00 i Upplevelserummet Källan, Folkets Hus. Kom och lyssna på en spännande saga. Kallhälls Folkets Hus. Tillsammans med över 500 andra lokala mötesplatser utgör vi folkrörelsen Folkets Hus och Parker. Google Map. Arrangör: Surahammars Folkets Hus. Fri parkering i anslutning till huset, och naturligtvis hjälper vi till med mat och fika. Kaffe och kaka ingår i biljettpriset. Konferens, Fest, Förenings och Samlingslokaler Biograf, Teater, Bibliotek, Boulehall, KULtura Surahammars Kulturskola, ... Klicka här för fler evenemang » RSS Feed.

← Tillbaka till Evenemang. På den här sidan hittar du alla evenemang som är inbokade på Kalix Folkets Hus. För tillfället så har vi ej någon som driver restaurangen på grund av eventuell ombyggnad/repration av lokalerna. ... Lördagen den 22 februari kommer BeatUs att stå på scenen i Gubbo Folkets Hus. Vår förhoppning är att vi skall ha en arredator som driver restaurang i framtiden!