Det är ett familjärt kapell med centralt läge. Kapellet byggdes mellan åren 1961 till 1963 och ritades av arkitekt Gösta Wikfors och rymmer 90 personer, varav 5 personal. Stillhetens kapell är ett öppet, ljust kapell med inredning i mjuka, ljusa färger som sprider lugn och ro. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess.

Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Parkera i Luthagen, Fålhagen och Höganäs Stillhetens kapell tillhör Nederluleå församling, ingår i Nederluleå pastorat som ligger i Luleå kommun. Klicka för … Vägbeskrivningar i Uppsala län Vägbeskrivning till Enköping, Vägbeskrivning till Heby, Vägbeskrivning till Håbo, Vägbeskrivning till Knivsta, Vägbeskrivning till Tierp, Vägbeskrivning till Uppsala, Vägbeskrivning till Älvkarleby, Vägbeskrivning till Östhammar Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.
Karta laddas, vänta … Share. Gamla kyrkogården med sina många lövträd och vackra alléer ligger centralt i Uppsala och har anor från 1600-talet.

Du kan hämta eller beställa en tryckt version av parkeringskartan hos kommunens Kontaktcenter. Foto: Pelle Johansson. Det är också markerat var det finns parkeringsplatser för rörelsehindrade och bussar. Stillhetens kapell tillhör Nederluleå församling och ligger i Luleå Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Kapellet byggdes mellan åren 1961 till 1963 och ritades av arkitekt Gösta Wikfors och rymmer 90 personer, varav 5 personal. Ett ljust, centralt och familjärt kapell. Stillhetens kapell är ett öppet, ljust kapell med inredning i mjuka, ljusa färger som sprider lugn och ro. Det är ett familjärt kapell med centralt läge. Parkeringskarta för Uppsala centrum (PDF, 743 KB) Kartan visar parkeringsplatser och parkeringshus i Uppsala centrum. © Copyright Uppsala kyrkogårdar Other languages with Google Translate ... Stillhetens kapell rymmer 90 personer och är ett öppet, ljust kapell med inredning i mjuka, ljusa färger som sprider lugn och ro. Byggnaden är handikappanpassad, det … För många anhöriga som ordnar en fin kristen, borgerlig eller frikyrklig eller kanske annan begravning i Gammelstad så är Stillhetens kapell ett alternativ.