För att sända ett SMS från utlandet gör du på samma sätt som när du är i Sverige, du behöver varken använda utlandsprefix eller landsnummer. Sverige är det enda landet i EU där snus får tillverkas och säljas.

Skicka SMS till utländskt nummer Det är olika utlandspriser beroende på vilket abonnemang du har och till vilket land du ska skicka ditt SMS. !

Det kostar inget att skicka ett nödtextmeddelande till numret 112. Exempelvis om du behöver ställa in en föreläsning med kort varsel. Du surfar, ringer och skickar sms/mms till samma pris som hemma inom EU/EES om du är registrerad kund hos oss.

Skriv ditt personnummer och kom ihåg att underteckna brevet. Utländskt telefonnummer?

Samtal från eller i utlandet Samtal ingår när du befinner dig inom EU, Norge, Island eller Liechtenstein i våra abonnemang (gäller ej Fastpris Mini). Skriv ditt personnummer och kom ihåg att underteckna brevet. Dessutom skiljer sig priserna beroende på vilket land man ska skicka smset till.

Om personen i utlandet har ett svenskt nummer så kommer det inte kosta mer för den personen i Sverige än vad de annats gör för honom eller henne att skicka sms.

I brevet ska du beskriva vilket inkomstår ändringen gäller och vad du vill ändra. För Norge till exempel är landsnumret +47 och därefter slår man det vanliga telefonnumret (utom den första nollan i riktnumret). Om du skickar SMS till ett portugisiskt nummer från Sverige innebär det ingen kostnad för dig, eftersom vi har fria SMS till hela världen i våra mobilabonnemang. Community Manager @ Vimla! Använd sökfunktionen högst upp på sidan för att se priserna för det land du ska ringa till. Det beror på att alla textmeddelanden automatiskt skickas via en textcentral hos Tele2. Grupp-SMS är en tjänst som lämpar sig för såväl företag som föreningar, klubbar mm. Vimla_Felix - 1623 inlägg Profil Profil RO RO. Med Grupp-SMS kan Du enkelt skicka samma SMS till många mottagare samtidigt, antingen från din mobiltelefon eller från en webbsida. Det är bara svenska mobilnummer som fungerar. Handlar det om extra viktig samhällsinformation så skickar vi dock även på kvällar och helger. Där det bl a står: ”Just nu: 500 SMS på köpet! För att se de olika priserna kan du läsa mer … För Norge till … Kan ni skicka mig via PM här på forumet några exemplar om när ni försökte skicka SMS till ett utländskt nummer och vilka nummer det gäller så kan jag felsöka vidare. Satellitpriser. Vi kan inte skicka sms till utländska telefonnummer. Utländska nummer är just precis vad det låter som; ett telefonnummer i ett utländskt land. Utländska nummer är just precis vad det låter som; ett telefonnummer i ett utländskt land. Skicka brevet till …