På bortskänkes.se skänker vi bort ved, kattungar, valpar, soffor, cyklar och kläder.

Om du skänker bort en soffa, stol eller ett bord måste det ändå vara ett såpass skick så att någon kan ha användning utav det. Gör miljön en tjänst och skänk bort det du inte behöver eller leta efter något du kan ha användning för.
Välkommen till Bort.nu, en fyndhörna för massor av användbara saker som bortskänkes. Bra för miljön och plånboken! På Bjussa.se kan du skänka bort eller fynda soffor, bord, en tv eller något annat helt gratis. Trasiga möbler eller en soffa där stoppningen hänger ur kanske inte är det första man önskar mottaga.

Om du vill skänka möbler gör du det bäst i de av våra butiker som även säljer möbler. Vi tar gärna emot mindre möbler som stolar, pallar, små bord och hyllor men kan även ta emot finare bokhyllor, soffor, fåtöljer och soff- och matsalsbord i fint skick. Vi kan i dagsläget bara ta emot möbler som är hela och kan användas igen. Prylar bortskänkes gratis! Många saker som lämnas på återvinningscentraler är fullt funktionella och kan användas igen eller lagas. Generellt uppskattas allt som skänks bort på Bortskänkes.se men för vi skall kunna hålla en viss standard kan man inte skänka bort vilket skräp som helst.

Behöver du något eller vill du bli av med något?