Självklart vill vi att du ska kunna handla möbler även på nätet, men här får det bli i ett mindre format. 1 juli öppnar second hand-organisationen Emmaus Björkå en ny, 1450 kvadratmeter stor butik i centrala Malmö. Begagnade möbler som säljs här passar för den som är ute efter klassiska, trendiga och praktiska möbler. En del fynd är väldigt gamla men det finns även möjlighet att hitta nyare saker och möbler.

Secondhand ligger i tiden - miljövänligt, personligt, roligt och ekonomiskt. Stans coolaste butik om du letar lampor från 1800,1900 2000 talet! (Totalt 81 secondhand-butiker, faktiskt.) One of Malmös more exciting shops with scandinavian furniture & interior design from the 20th century. Dinamobler.se startades 2 November 2016 i syftet att sälja prisvärda möbler och annan inredning på nätet. Mugatu of Sweden - Second hand.

På Trollets Loppis i Malmö kan du köpa allt ifrån kläder, skor, möbler, böcker, antikviteter, prydnadssaker, serviser med mera. Vi har ett flertal anställda som tidigare av olika anledningar haft svårt för att passa in eller få ett jobb på annat håll.

Läs mer Vi kan bara ta emot hela och rena föremål och klädesplagg eftersom vi inte har möjlighet att tvätta och reparera några gåvor. Kläder, väskor, möbler, elektronik & andra prylar | Köp och sälj i Malmö. Tradera erbjuder snygga second hand-möbler i mängder av olika färger, modeller, stilar och designer. Här hittar du möbler, stolar, bord, kläder, klänningar, skor, klockor och kuriosa.

På Hem & prylar får du inredningstips, inspiration eller DIY-knep från Myrorna, Sveriges mest välkända second hand-kedja.

Varuhuset Två Kronor i Malmö förmedlar dina möbler, soffor, sängar, skåp och mycket mer. NIRVANA SECOND HAND(nirvanafurniture.com) is one of Malmoes more exciting shops with secondhand furniture and interior design from the 20th century Hoppas det inte blir långvarigt! Dinamobler.se ägs av DM Nordic AB sedan Mars 2020. Vi kan i dagsläget bara ta emot möbler som är hela och kan användas igen. Möllevångsgatan 29 B Malmö, Skåne län 21420.

Varuhuset Två Kronor i Malmö förmedlar dina möbler, soffor, sängar, skåp och mycket mer. Hör med oss först för att komma överens om vi kan komma till dig och titta. Vi är dessutom ett mångkulturellt företag där mer än 50 % av vår personal har ett ursprung i ett annat land än i Sverige. Det är enkelt att hitta praktiska möbler till ett barnrum. I Bukowskis möbelsortiment ryms bord, stolar, salongsmöbler, byråar, soffor och mycket mer. Fattiglappen har valt ut några favoriter i Skåne. Om du vill skänka möbler gör du det bäst i de av våra butiker som även säljer möbler. Kontoret är inrett för ca 150 personer och är till största delen dekorerat med begagnade kvalitetsmöbler från svenska tillverkare. Vårt gemensamma intressa är möbler.

Möbler Vi älskar gamla möbler på Erikshjälpen Second Hand och därför har vi fyllt nästan 63 butiker med en massa rariteter från förr och nu.

26 were here. SECONDHAND I SKÅNE. Möbler Vi älskar gamla möbler på Erikshjälpen Second Hand och därför har vi fyllt nästan 63 butiker med en massa rariteter från förr och nu. Vi tar gärna emot mindre möbler som stolar, pallar, små bord och hyllor men kan även ta emot finare bokhyllor, soffor, fåtöljer och soff- och matsalsbord i fint skick. Större möbler som soffor, bokhyllor och matsalsmöblemang tar vi emot när vi har möjlighet. Se betyg, recensioner och bilder. Butiksinfo På grund av Coronaviruset och av omsorg om våra kunder och våra volontärer stänger vi Filippos Second Hand Osby måndagen 23/3 tills vidare. Västsveriges största antikhandel och loppis, med massor av retro och vintageprylar.

MUGATU OF SWEDEN gör det möjligt och lönsamt för vem som helst att bidra till både återanvändning och välgörenhet. Adress.