Etikett-arkiv: samlare. De kungligas jul.

Det kan alltid diskuteras, men en av de bästa är det onekligen, tillsammans med Grundigs stora Satelit 6001 modell är den iaf en av de främsta företrädarna för 60-talets transistorapparater, även om Japanerna även här ville ha ett ord med i laget.

Min sambo har en hel drös gamla radioapparater som han ärvde av sin pappa för ett tag sedan. Hör av er! Behöver säkert en stor genomgång för att fungera bra.

... För, vad finns det för mer roligt än snygga gamla prylar från 1940-50-talet?! – Spaps är dyra som f-n, de kan kosta över 1000 kronor, för det finns en marknad för samlare. Jag betalade 500 kronor av en person i … Av js den 2011-01-12 — 1 kommentar. ... Elektronik blir oftast med tiden, av en eller annan anledning, förstörd. Man vill ju inte gärna slänga ut en annons på Blocket när man inte har ett hum om värdet. Snapphanarna. Jag är lycklig ägare a 2 st av denna magnifika radio tillika även en original handbok. Gamle Anders Fiskare. En rullbamdspelare och 3 stycken TV apparater säljes i klump, kanske någonting för samlare eller för att bygga retro miljöer. Gamla radioapparater från alla köp & sälj marknader i Sverige. Han har länge grubblat på vad de kan vara värda men vi vet inte hur vi ska gå tillväga för att ta reda på det. Om man nu råkar ha några gamla radioapparater, eller om man bara har en enda, för den delen, vad kan man då egentligen ha dem till? ... amiga atari c64 commodore commodore 64 dator datorer dx-ing game & watch game & watch hobby nintendo radio raritet retro samlare sällsynt värdering webbspel zx spectrum. Om man nu råkar ha några gamla radioapparater, eller om man bara har en enda, för den delen, vad kan man då egentligen ha dem till? Julottebesöket i Lönnberga av Carl Graneskog. Perpetuum Ebner: Dynaco PAT-4: Aga förstärkare 1969: AGA Stereo: Philipsförstärkare: Echolitt: Dynacord Echocord: Gösta Bäckström: Dynacord MV17: Elektrofon Hitta billigaste Gamla radioapparater hos AllaAnnonser ... Göingehövdingen i tradition och verklighet av Pehr Johnsson. Vad ska man använda gamla Radioapparater till? Gamla radiobroschyrer från 1930 - 1980, Philips, Dux, Radiola m.fl Midnattssolsrallyt 2007 Björn Waldegård, Stig Blomkvist m.fl Jalle, Sveriges störste samlare av tyska leksaksporschar typ 356. En udda sak är en hjälm som han fick av en bekant från Ryssland, den är röd och påminner om CCM-hjälmarna, där luktar det kopia. Dags att sälja av min samling av radiogrammofoner och radioapparater... Hej igen, samlarvänner! Concordias sista resa. Bandspelaren är en Luxor från mitten av 1960-talet, mikrofon och ett band ingår. Av js den 2011-01-12 — 1 kommentar.