Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor (cookies). Sedan renoveringen 2011 och starten på den nya eran är Falkenberg Strandbad i Halland ett av västkustens ledande konferenshotell. Relevans-sortering rangordnar restauranger baserat på din sökning och flera kriterier: genomsnittligt betyg under de senaste 12 månaderna, tillgängliga erbjudanden, avstånd, möjlighet att göra en bokning direkt via TheFork, bordstillgänglighet, utmärkelser i kända guider och efterlevnad av våra standarder (inklusive antalet avbokningar av restaurangen). - Då åt vi på en italiensk restaurang som hette Pomod'oro och sa att om vi någonsin öppnar en italiensk restaurang ska …

Restaurang PomoD'oro i centrala Falkenberg bjuder på en intim, romantisk atmosfär och ett kök med hjärta för italiensk gastronomi. Vi har 11 lokaler och ett antal grupprum som alla är belägna i en levande miljö som inbjuder till grupparbete. Tankar att öppna en italiensk restaurang har också funnits länge, och namnet Pomod'oro har varit klart sedan parets första resa tillsammans för ungefär tolv år sedan. De bästa middagsrestaurangerna i Falkenberg, Sverige: Se Tripadvisor-resenärernas omdömen om de bästa middagsrestaurangerna i Falkenberg och sök efter pris, plats och så vidare. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor (cookies). Starred restaurants and Bib Gourmand in Sweden Jag accepterar Läs mer Läs mer Sweden restaurants : a guide of the Michelin restaurants in Sweden with comments from fellow web users. Jag accepterar Läs mer Läs mer PomoD'oro serverar genuin Italiensk mat i en liten intim restaurang, där vi firar livet och delar kärleken till det Italienska köket ihop med gästen. Vi är en familjeägd restaurang med stor erfarenhet från det internationella köket. Denna familjeägda restaurang med internationell kökserfarenhet serverar klassiska rätter på säsongens bästa råvaror. Falkenberg ligger 1 h från Göteborg i Halland och 30 minuter från närmsta flygplats.

Restaurang PomoD'oro i centrala Falkenberg bjuder på en intim, romantisk atmosfär och ett kök med hjärta för italiensk gastronomi. Falkenberg. Denna familjeägda restaurang med internationell kökserfarenhet serverar klassiska rätter på säsongens bästa råvaror. Pomod’oro, Falkenberg: Se 19 objektiva omdömen av Pomod’oro, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer22 av 81 restauranger i Falkenberg.