Om det bara är snö på vissa kanaler, kan antennmottagningen vara dålig. En släkting köpte för ett tag sedan en LG Smart-TV, och vi märkte ganska fort att apputbudet inte var alls lika bra som på våran Sony Smart-TV där hemma. Förstärkt barnskydd. Sveriges Television AB. Slow tv dag 13. * Ett Samsung Account krävs för att du ska kunna ansluta din mobiltelefon till din TV. Om du har flera konton på enheten ser du till att du är inloggad på det konto som du vill använda innan du slutför köpet.. Om du har köpt en app med fel konto kontaktar du apputvecklaren.Utvecklaren kan eventuellt göra en återbetalning så att du kan köpa appen igen med rätt konto. ... Varje producent tillåter en viss ljudnivå utan att betrakta detta som ett fel på TV-apparaten.

Vores teknikere arbejder på en løsning. Tryck om du vill försöka igen. Om du använder en mobil uppkoppling kan tittande på SVT Play snabbt göra slut på din datapott. Genom att felsöka internet- eller enhetsanslutningen kanske du kan spela upp videorna igen.
Play video Processen med at sende en YouTube-video fra mobilen til et Samsung Smart TV.

Om det är snö på alla kanaler, kan antennkabeln vara sliten. Du kan registrera fem olika enheter för användning av Comhem Play, detta sker automatiskt när du loggar in första gången med en enhet. Det går inte att flytta innehåll mellan konton i Google Play, inte ens mellan dina egna konton. ... TV, öppnar annan webbplats. Du som endast kan se ditt abonnemangsfria utbud i Comhem Play, kan göra det på en enhet i taget. Den barmhärtige samariten Säsong 1 — Avsnitt 2. * Wi-Fi-anslutning på din mobil krävs för att dela nätverksinformation med din TV. Dit Smart TV vil fortsætte med at streame, selv om du åbner andre apps på den mobile enhed.

Relaterede artikler. Det vil sige, at man bliver bedt om at logge på TV 2 PLAY hver gang den åbnes.

Du kan välja mellan att ringa eller kontakta supporten via e-post. Uppspelningsfel. Med appen kan du: - Titta på SVTs program, kanaler och livesändningar - Fortsätta titta på program du börjat följa under För dig - Sök och bläddra bland kategorier - Spela upp på din TV via Chromecast Den barmhärtige samariten.. 16 apr 2013 • 57 min.

Tänkte försöka bli lite klokare tillsammans med er då jag inte kommer längre på egen hand. Mer om dataåtgång med SVT:s videotjänster, öppnar annan webbplats.
57 min.. Johan Steen och hans svärfar Axel Holtman har svårt att enas om hur läkarpraktiken på Saltö ska skötas.

Hej på er! Med SVT Play kan du se SVTs program och sändningar när och där det passar dig bäst. 2. Steg 1 Kontakta supporten. För mobila enheter som inte stöder automatisk identifiering öppnar du appen SmartThings på din mobil för att börja installationen. Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play - fri television på nätet. Om du har frågor eller problem med din produkt ska du i första hand vända dig till Samsung Support som du finner här Ha alltid produktens modellkod och serienummer tillgängligt tillsammans med inköpskvittot och en kort felbeskrivning när du kontaktar supporten. Problem med videostreaming på YouTube kan bero på flera olika saker. Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play - fri television på nätet. Brittiskt advokatdrama The Split. Från och med nu kan du streama alla dina favoritprogram från TV4 direkt i din Samsung Smart TV. Väljer du att begränsa datatrafiken räcker din datapott längre.

Du som har ett digital-tv-abonnemang hos oss kan se på tv eller film på två enheter samtidigt. Har du mistet TV 2 PLAY app’en på dit Samsung TV eller har problemer med at logge ind? Sliten antennkabel eller problem med antennmottagningen. Med den nylanserade TV4-appen kan du nu på ett enkelt sätt ta del av det breda utbudet av program, serier och livesändningar när du vill. Publicerad Tis 16 apr 2013 00:00. Du kan ha problem med videostreaming om du har fått någon av följande aviseringar: Ett fel har inträffat. Artiklen vil blive opdateret, så snart der er nyt i sagen Vi beklager de gener, fejlene medfører. ... Koppla av med livesänd natur-tv.