Matmässigt ligger fokus främst på rejäla köttbitar, både i form av oxfilé och entrecôte som grillats i kolugn och väl tilltagna hamburgare. Alla rätter tillagas från grunden, med noga utvalda råvaror. Varje dag hittar ni även spännande rätter och erbjudanden från köket på vår griffeltavla. Grillat i kolugn ger en oslagbar smak som inte går att jämföra med något annat. Därför grillar vi en stor del av det vi serverar i vår glödande Mibrasa-ugn. Pitcher's Majorna. I så stor utsträckning som möjligt använder vi oss av ekologisk och lokalproducerad mat.

Begränsade platser - måste stå 20% på bokade platser & i bekräftelsen - Pitchers i Göteborg - Läs omdömen om restaurangen och boka den … Grillat i kolugn ger en oslagbar smak som inte går att jämföra med något annat. I vår glödande Mibrasa-ugn tillagar vi en stor del av maten som vi serverar. En stor del av maten tillagar vi i vår glödande Mibrasa-ugn. Där grillar vi bland annat entrecôte, saftiga högrevsburgare, oxfilé, torskrygg och mycket, mycket annat. Därför grillar vi bland annat saftiga entrecôte, högrevsburgare, oxfilé, röding och mycket, mycket annat. Pitcher's är puben som vill visa matcher utan att för den sakens skull tumma på matens kvalitet – enligt egen utsago en gastropub. Hit kan du komma för att få god mat och dryck, men även för att koppla av en stund i goda vänners lag. Grillat i kolugn ger en oslagbar smak som inte går att jämföra med något annat.

Läs restaurangmenyn här! Pitcher's i Majorna - Gastropub med ett game room Pitcher’s är din lokala gastropub där ett gediget hantverk och umgänge med vänner står i centrum. -20% på matnotan! I så stor utsträckning som möjligt använder vi oss av lokalproducerad och ekologisk mat.