8mm spacers så satt nog hjulen väldigt långt in, ser riktigt tråkigt ut. Nedanför kan du se information om bultcirklar, inpressning, centrumhål och bultar/muttrar som vi har om din bil. Volvo V70 Fälgar.
MVH MP. Oavsett vilken Volvo klass du kör med så har vi passande fälgar från hundratals olika varumärken. En polare hade v70 fälgar på sin 740, han hade om han mindes rätt 25 mm fram å 8 mm bak.. 740/940 har mindre spårvidd bak så det behövs tjockare spacers bak än fram för att det ska se bra ut. Får väl ta och behålla dom gamla fälgarna, men håll med om att det är svinigt av Volvo att göra navet ca 1 mm mindre på nyare bilar, så man inte kan använda äldre fälgar på nya bilar och tvärtom! Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. V70 II har centrumhål på 63.3, gamla på 65.1.

Okej, så det skilljer från 740 alltså? Volvo V70 hjuluppgifter från 2007 - Se bultcirkel och vilka fälgar som passar på Volvo V70 från 2007 - . Här kan du köpa Volvo V70 fälgar till alla modeller och tillverkningsår, via den smidigaste butiken på nätet. Tråden började ju med att fråga om V70N fälgar passar på en V70II,och eftersom V70N har större centrumhål (65,1)än V70II (63,4)så fodras ju centrumringar om dom skall passa v70II "gamla" fälgar passar nyare bilar med rätrt centrumring , men … Vårt sortiment är väldigt brett, med många märken och stilar att välja bland. Du väljer helt enkelt ut exakt vilken årsmodell du har, sedan tas du till sidan med allihop, inklusive våra populära Volvo V70 aluminiumfälgar. Ok gubbar, tack för svaren. Oavsett om du bara är på jakt efter att titta på Volvo fälgar så vill vi upplysa dig om att vi har anpassade hjul, sport hjul, kompletta set, lyx fälgar och mycket mer. Det kan fungera men det är stor chans för obalans i bilen. Har du sett en fälg på gatan så har ABS Wheels troligtvis sålt den.
Jag skulle köpt en hel nya sats med anpassade fälgar och däck för din bil istället för att snålat med begagnat skit. Jun 17, 2018 - En bild på bilen i XC miljö #refinedcarclub #v70 #v70ii #caraudio #v70iiowners Passar fälgar från nya v70 till gamla v70. Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst.