I am a Musician, DJ, Web Designer, Genealogist & Freelance Journalist for Peters Web World & Sweden Roots Hunter. Värm smör på spisen, vispa ner mjöl, grädde och buljong. Fisken och såsen är en underbart god kombination. Just här har vi samlat toppenfina recept på smala torskrätter som du tillagar i ugn, kika gärna in och låt dig inspireras.

Kokt torsk med äggsås. En populär och klassisk fiskrätt. Kokt torsk med äggsås, 6 portioner 2 förpackningar djupfryst torskblock av god kvalité eller 6 st torskfiléer 2 fiskbuljongtärningar 5 st pepparkorn Ca 1,5 liter vatten Några droppar citronsaft.

Tillsammans med kokt potatis, färska tomater och hackad persilja är detta en måltid att njuta av. Smaklig spis!

Kvällens middag bjuder på en klassisk husmansrätt med smörstekt torsk och en delikat äggsås gjord på ägg och gräddfil.

Trots att jag verkligen gillar husmanskost och är rätt bra på att komma ihåg att laga efter dessa recept så har jag nog aldrig gjort denna rätt förut! Servera med ångande nykokt potatis och krispiga sockerärtor.

Fisken sköter sig själv i ugnen och frigör tid till att göra en god äggsås.

Michael Hoffman. Välj vilken samling du vill spara "Kokt torsk med äggsås" till.

En riktigt klassiker.

Servera din äggsås till fisk som torsk eller lax, eller varför inte som sås i en god fiskgratäng? Snabblagad torsk som tillsammans med äggsås passar både till vardag och fest.

En festlig och läcker rätt som du snabbt slänger ihop.

Welcome to At.....www.liliequist.com! Ett gott vardagsrecept för hela familjen. Mitt kök ger dig nya härliga recept, smarta tips och guider till de absolut bästa köksprylarna. Gör såhär: Tänker du nyttigt och önskar tips på smala middagar? Nyhetsbrev. Torsken får sällskap av äggsås smaksatt med citron och persilja. Torskfilén tillagas i ugn tills den blir saftig. Här är en härlig fiskklassiker med torsk och äggsås som tillbehör. Living in Stockholm County, Sweden.

The personal web site of Peter Liliequist. Skapa en ny samling (max 60 tecken): Spara till din samling.

Kokt torsk med äggsås, potatis och ärtor. Torsk är en av våra vanligaste fiskar i matlagningen, uppskattad, god och dessutom nyttig.

Torsk med äggsås är en riktig husmansklassiker!

Recept Torskrygg med äggsås ala Per Morberg: Kokt torsk med äggsås , det måste väl ändå vara en av husmanskostens stora ess! Äggsås är en klassiker som kan rädda vilken oinspirerad fiskmiddag som helst! Vänd ned hackade kokta ägg och persilja.