21-åriga Nathalie som varit försvunnen sedan förra lördagen hittades ... meddelade polisen via sin hemsida att 21-åringen anträffats avliden av en privatperson i terrängen utanför Eksjö. Under söndagen meddelade polisen att man funnit henne avliden. – Än så länge har vi inte gett upp på något sätt, givetvis. EKSJÖ Eksjö 21-åriga Nathalie som varit försvunnen sedan förra lördagen hittades på söndagen avliden. Polisen har fått in flera tips i ärendet, men ingenting har än så länge gett något resultat. Så kommer det alltid att vara. EKSJÖ Eksjö 21-åriga Nathalie som varit försvunnen sedan förra lördagen hittades på söndagen avliden. Klockan 12 på söndagen fick polisen larm från en privatperson som gjort ett fynd i terrängen utanför Eksjö. Inget brott misstänks ligga bakom hennes död. Ingen av dem är misstänkta för brott. Här samlar vi alla artiklar om …

– Vi tror att försvinnandet är av egen fri vilja, säger Nils Rydberg, tillförordnad polisområdeschef. Sedan dess är hon försvunnen. Under eftermiddagen har man kunnat bekräfta att man hittat 21-åriga Nathalie, som varit försvunnen under en dryg vecka, avliden. En förundersökning om människorov har inletts och två personer har förhörts men släppts. Att vara medlem är gratis. Flashback har ingen betalvägg. Polis söker efter 21-åriga Nathalie från Eksjö som är spårlöst försvunnen och sista kontakten var i lördags då hon satt på ett tåg till Malmö. EKSJÖ/STOCKHOLM. Vi vill samtidigt göra mycket mer. Inget brott misstänks i … Nathalie, 21, från Eksjö var försvunnen sedan den 15 december.. Aftonbladet har i flera artiklar berättat om den stora sökinsatsen efter henne. Vi tänker fortsätta att erbjuda en fri samhällsdebatt, utan yttre påverkan, som är öppen och tillgänglig för alla. 21-åriga Nathalie från Eksjö satte sig på ett tåg till Malmö på lördagen, men hon klev aldrig av. Klockan 12 på söndagen fick polisen larm från en privatperson som gjort ett fynd i terrängen utanför Eksjö. Missing People Sweden är en rikstäckande, ideell organisation som hjälper anhöriga och Polisen i arbetet med att söka efter försvunna personer. Under eftermiddagen har man kunnat bekräfta att man hittat 21-åriga Nathalie, som varit försvunnen under en dryg vecka, avliden.

Här är allt vi vet hittills. Brottsmisstankarna har försvagats och utredningen pekar i en annan riktning.

21-åriga Nathalie från Eksjö har varit försvunnen i drygt en vecka. Under söndagen meddelade polisen att man funnit henne avliden. Nathalie, 21, försvunnen i Eksjö + FÖLJ. Inget brott misstänks i samband med hennes död, meddelar polisen. Det har gått över tre dygn sedan någon sist såg 21-åriga Nathalie från Eksjö.

21-åriga Nathalie från Eksjö har varit försvunnen i drygt en vecka. 660 tn gillar. Inget brott misstänks ligga bakom hennes död. 21-åriga Nathalie skulle ta tåget till sin bror i Malmö men kom aldrig fram. Missing People Sweden, Stockholm. Nathalie, 21, gick på julfest med jobbet i fredags – sedan dess har ingen sett henne.