Blodkorv lingonsylt salladsbuffe. Här är veckans matsedel för grundskolan. Sill ägg gräddfil potatis salladsbuffe. På Lövestad skola finns förskola, förskoleklass, grundskolans årskurs 1-6 samt fritidshemsverksamhet.

Ansök om specialkost. Onsdag Ons 2020-04-22. Matsedeln planeras gemensamt av skolornas kockar som tar med sig önskemål från sina matgäster. Milanesesoppa bröd och ost. Här ger vi varandra stöd och vi tror på varandra. God mat och goda resultat hänger ihop. Please enter your full email address example@utb.helsingborg.se All of Google. Skolkollen är en medborgartjänst för snabb, samlad och garanterat aktuell information om din eller ditt barns skola.

Lövestad skola tillhör Östra Färs rektorsområde och finns i kommunens östra delar och omfattar verksamhet för barn i åldern 1-12 år. De kommunala skolskjutsarnas turer ligger fast och ingen extra väg eller hållplats läggs till för elever i fristående skola. Vi följer Livsmedelsverkets rekommendationer för att våra matgäster ska få i sig den näring som behövs för att växa och lära. Underbara Vollsjö skola ligger i de norra delarna av Sjöbo kommun, det vill säga i Fritiof Nilsson Piratens vagga. One account. Kyckling pasta grönpepparsås salladsbuffe. All information du behöver på ett ställe, lättillgängligt i både mobil och dator! För elever på Nils Månssons friskola innebär det att det går att åka till oss från alla håll där bussarna passerar Fränninge på sin väg till Vollsjö skola, och omvänt på hemresan. april 2, 2020 Lina Vollsjö skola. Därför arbetar kockar och personal med både elever och lärare för att se till så att måltiderna är bra. Sign in to continue to Google Sites . Logga in; Skåne län Sjöbo kommun Bjärsjölagårds förskola; Blentarps förskolor; Blockflöjtens förskola; Emanuelskolan; Färsinga lärcentrum; Lillgårdens förskola Fisk Elisabeth potatis salladsbuffe.

Vi ger dig koll. Under måltiderna finns oftast flera rätter att välja på. Tisdag Tis 2020-04-21. Vår vision är att alla på Vollsjö skola möts med respekt. Vollsjö skola är det självklara valet vid val av skola och eleverna ska se tillbaka på sin skoltid med glädje. Vi väljer livsmedel efter säsong och som är hållbara för miljön. I åk 1 har eleverna arbetat en tid med vårtecken och årstider och fått träna på årstidsväxlingar i naturen och hur man känner igen årstider. Skolan är en enparallellig F-6 skola och består av cirka 190 elever. Vollsjö skola Vecka 17. Här hittar du bland annat lovdagar, länkar till frånvarorapportering, matsedel och kontaktuppgifter till skolans personal. Måndag Mån 2020-04-20.

Vårtecken! / Förskola och skola ... Skolans matsedel.