Eller sök bostäder till salu i Härjedalens kommun, som Lofsdalen ligger i. Andelshus i Åre. Lofsdalen har ett stort utbud av prisvärda boenden.

För nu finns attraktiva tomter till salu.

Lofsens Fjällby byggdes av HSB-BPA mellan åren 1978-1980.

Du kan även se slutpriser för Andel Av hus i Lofsens Fjällby.För tillfället har vi ingen statistik om bostadsmarknaden att presentera för det här området.
50 mil från Stockholm, 33 mil från Gävle och 28 mil från Sundsvall; Ski in/ski out till 492 fallhöjdsmeter med 9 liftar, 25 nedfarter och stort barnområde. Du kan även söka enbart på lägenheter i Lofsdalen eller hus i Lofsdalen.

För nu finns attraktiva tomter till salu i vår vackra.

Exakt det där huset som blir hela familjens favoritplats. Välkommen till fjällbyn som växer så det knakar. Välkommen till Lofsens Fjällby!

445 000:-/andel - full lagfart!

Fjällhotellet erbjuder flera olika typer av boende olika storlekar på lägenheter samt ett stort vandrarhem med 34 bäddar . Mer information om Andelshuset i Västergarn. Högt fritt läge med altan vänd mot sönder. Charmigt och inbjudande. I Lofsdalen finns skidbackar som passar alla - erfarna som oerfarna skidåkare, välpreparerade längdspår, Norrlands bästa skoterterräng och fina fiskevatten. Många av våra boenden ligger med ski in/ski out och det är oftast nära till längdspår och skoterleder.

Fritidshus till salu i Lofsdalen Lofsdalen är ett område i Härjedalens kommun. Otrolig rymd - 10 meter i takhöjd!

När du köper en andel i Fjällkällan köper du inte bara härliga semesterveckor i ett välutrustat timmerhus.

21 Tomter i Lofsdalen från 17 000 kr.

- SÅLD. Bostäder till salu på Hemnet i Lofsdalen, Härjedalens kommun.

2 km till Visby GK och 200 m till havet! Här finns ett fantastiskt utbud för dig som älskar vacker natur, ett aktivt friluftsliv och fjällvärldens genuina charm. Upplev en semester i unik fäbodmiljö med underbar utsikt över Orsasjön och Siljan.

Vi erbjuder delägarskap i nyproducerade exklusiva hus med toppläggen nära golf & bad. Vill du bo på fjället kant, med utsikt över dalen, fjällen och med närhet till … Unik sjön

Året om! Lofsdalen Panorama, en charmig stugby med bästa tänkbara läge, alldeles vid fjället Hovärken , spårcentralen och endast tre kilometer från Lofsdalens by.

Fantastiska möjligheter till närheten av naturen, skidåkning på vintern och vandrings och cykelleder under sommaren. Stuga, lägenhet eller camping, bara att välja. Boende i toppklass - SÅLD!

För stora sällskap har vi allt ifrån lyxiga hus med milsvid utsikt till yteffektiva och … Det finns tomter, bostadsrätter och stugor till salu i Lofsdalen, den lilla byn med det stora fjället. Du kan även se slutpriser för Lofsdalen.

Huset som blir hela familjens favoritplats. Lofsdalen är ett område i Härjedalens kommun. Förverkliga din fjälldröm. Det är vackert och vilsamt. Här finns genuinitet och atmosfär, som man ständigt längtar till.

Genom ditt medlemsskap i bostadsrättsföreningen som följer med köpet, blir du också delägare i marken runt omkring, i aktivitetshuset, diverse anläggningar för sport och fritid och i all övrig utrustning t ex båtar, cyklar, pulkor, barnlift, skidspår och lekplats. För tillfället har vi ingen statistik om bostadsmarknaden att presentera för det här området. Du kan även söka på bostäder till salu i Lofsdalen eller lägenheter till salu i Lofsdalen.

Fritidsboenden till salu på Hemnet i Lofsdalen, Härjedalens kommun. För tillfället har vi ingen statistik om bostadsmarknaden att presentera för det här området. Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Många musik och kulturhändelser under hela året. Hör gärna av dig via mail till ylva@wessen.net om du är intresserad av att köpa en andel i Fjäll-lien eller om du funderar på hur det fungerar med RCI-byten. SÅLD. Hitta de bästa erbjudandena för Bostäder i Lofsdalen. Stugområdet består av 143 fritidsstugor fördelade på 10 husgrupper med 7 stugor i varje.

Du kan även se slutpriser för Lofsdalen. - SÅLD. kontakta oss så hjälper vi självklart till! Utsikt mot Renfjället.
Här finns tomter till salu i en skidort nära Stockholm, Sundsvall och Gävle. Nära till 115 km preparerade och 150 km rösade skidspår. 10 delägare i huset .

Fjällstuga Lofsdalen: Hyra en fjällstuga i Lofsdalen med hög standard och plats för många.

Stugan har ski-in ski-out läge, vacker utsikt över Lofssjön och fjällvärlden. Fritidshus till salu i Andel Av hus i Lofsens Fjällby Andel Av hus i Lofsens Fjällby är ett område i Härjedalens kommun.