Någon som har Landsail LS 588 uhp däck som kan ge lite omdömen, både positivt som negativt.


LANDSAIL LS 388 – ALLT DU BEHÖVER VETA!

Landsail Tyres; Passenger Car Summer High Performance tyres; Tyre review data from 58 tyre reviews averaging 79% over 625,651 miles driven.. Latest Group Test Results. De erbjuder däck i alla olika storlekar och dimensioner och de erbjuder både sommar- … Företaget har över 80 års erfarenhet i däckindustrin och har ett stort utbud av däck till små och medelstora bilar. I olika oberoende däcktester som har utförts har många profiler från Landsail placerat sig högt och har ibland även vunnit flera kategorier.

Landsail däck test. Show All.

Landsail tillverkar både sommardäck och vinterdäck, däcken produceras under ledning av ett europeiskt teknologiskt team.

Positive - Short braking distance in the wet and dry Landsail LS588. Ett av de däck som genomgående placerar sig högt i däcktester är Landsail LS388. Test pneumatík Landsail. Všetko prehľadne na jednom mieste, od skutočných vodičov. De erbjuder både sommar- och vinterdäck. Bromssträcka, undanmanöver osv. Landsail däck från skapelse till nutid. Vill man läsa däcktest så finns det hur många tester som helst att grotta ner sig i bara man ids googla lite. Landsail tires är ett premiumdäck som håller en låg prisnivå men som ändå kan mäta sig med många dyrare däck. ni som inte vet vad ett touringdäck är för något kommer att veta det efter att ni läst det här. Landsail LS388 beskrivs av amerikanarna som ett klassiskt touringdäck! Ponúkame vám test, recenzie a názory na pneumatiky Landsail.

Blev ett par Landsail LS 588 uhp i 225/35 19". I finalen fanns tre kina-däck: Maxxis Premitra HP5, Ininity Ecosis och Giti Synergy.
Landsail kvalificerade sig inte till final, i likhet med många andra Kina-däck som Goodride, Rotalla, GT Champiro, men även europeiska som Kormoran (säljs även som Riken, Tigar, Strial och Thunder) och Gislaved m fl. Ett touringdäck är ett däck som skapats med speciella slitbanor och lägre profil för att öka däckets stabilitet. Landsail är det nyaste däckmärket från företaget Sentury tires som har över 80 års erfarenhet i däckvärlden. Sommardäck test 2020. Blev rekommenderad av Landsailen framför Kumho Ecsta Le Sport. 2015 Test World Summer Tyre Test - 8th of 15 tyres.

Landsail LS388 är ett modernt standarddäck för små och medelstora personbilar med fokus på lågt rullmotstånd och lägre ljudnivå för ökad komfort. Det är snart dags att skifta till sommardäck och eftersom två av mina befintliga däck vibrerar vid hastigheter över 90 km/t, på grund av ojämnt slitage och trots balansering, så bestämde jag mig för att beställa två nya däck och efter mycket grubblande och diskuterande på nätet, så bestämde jag mig för att beställa ett av de billigaste däcken jag kunde hitta på marknaden. De har ett stort utbud av däck till alla olika sorters bilar. Vi har bra priser, personlig service och snabba leveranser på däck från Landsail. Landsail LS588 är ett sommardäck desingat för … Vi på Tyred.se säljer en hel del Landsail däck, delvis för att de har så pass bra pris som däcken har men även också för att de har ett stort utbud av däck i de flesta dimensioner. Vi har sammanställt tidningarnas alla däcktest för att få reda på vilket som är det bästa sommardäcket just nu. Alla däck på marknaden fungerar väl helt bra så länge man inte behöver utnyttja dom till det yttersta för det är då skillnaderna kommer in. The Landsail LS588 UHP is a High Performance Summer tyre designed to be fitted to Passenger Car. Ett tystare däck och bättre egenskaper i däck deklarationen än många av de dyrare konkurrenterna. Ett däck som känns mjukt i gummit, bra grepp och riktigt bra våtegenskaper, trycker undan vatten och gör färden fri från överraskningar. Men vi har också kollat vad konsumenterna tycker om sina däck. Om du ska köpa nya sommardäck 2020 har du kommit helt rätt. Budú pre vás pneumatiky Landsail tie pravé? Landsail är det senaste däckmärket från företaget Sentury tires. Köpte däcken med tanken att jag är en vanlig bilist med vanliga behov dvs, ett däck som inte är utformat för racingbana duger gott för mig.