Publicerad: 10 okt 2016, kl 12:02. 3. Vi var på semester och min fyraåriga... 1. Barn kan säga läskiga saker. Rimlig fråga ändå. Barn säger lite vad som helst. Och så kan de säga dödsläskiga saker! Jag gick förbi en kyrkogård med mi... 1.

från 2013 är full av historier från föräldrar som upplevt liknande saker.. Apr 5, 2018 - Men det är inte bara roliga saker som dom lyckas kläcka ur sig. Barn brukar säga det mesta som faller dem in. Det var väldit jämt men läskiga saker barn har sagt vann så jag börjar med det. swedish, skräck, kill. Jag gick förbi en kyrkogård med min 3 åriga son 1. Den som googlar på läskiga saker barn har sagt eller gjort, eller läskigaste filmerna eller böckerna om barn, får många träffar. mamaredaktionen har samlat några av alla roliga, kloka och småelaka saker våra egna barn har sagt. mama har hittat citat som ger oss rysningar och skratt. scary, swedish, slenderman. Eller en ganska stor sådan egentligen som tar ganska mycket av min tid och en del av det är att hitta övernaturliga saker som människor varit med om. I en tråd på forumet Reddit har personer delat med sig av riktigt obehagliga saker barn har sagt till dem eller deras vänner. Men ibland, som i de här fallen kan de kläcka ur sig något riktigt, riktigt obehagligt. Här är några riktigt obehagliga saker barn har sagt – läs på egen risk! Ibland är det riktigt obehagliga saker också. Otroligt läskiga saker som barn har sagt Jag håller på med en liten undersökning för tillfället. bra, slenderman, skräck. Otroligt läskiga saker som barn har sagt Jag håller på med en liten undersökning för tillfället. 1.

Bra att du peppar dig själv, älskling! Vad är värst egentligen? skräck, creep, spökhistorier. Tack till TwentyTwoWords.com för inspirationen. 1. Read Läskiga saker barn har sagt 2 from the story Urban legends by Unn123 (Unn♡) with 601 reads. Eller en ganska stor sådan egentligen som tar ganska mycket av min tid och en del av det är att hitta övernaturliga saker som människor varit med om. 4. Read Läskiga saker barn har sagt from the story Urban legends by Unn123 (Unn♡) with 669 reads. Du får väl testa… 5. demoner, spännande, wierd. Men det är inte alltid bara roliga saker de kläcker ur sig.

De 10 läskigaste sakerna barn har sagt – någonsin. Read Läskiga saker barn har sagt 3 from the story Urban legends by Unn123 (Unn♡) with 609 reads. "Min syster var 11 år när vår pappa gick bort. 1. Read Läskiga saker barn har sagt 2 from the story Urban legends by Unn123 (Unn ) with 601 reads. Familjeliv 20 sjukt roliga saker barn har sagt Det är ju ingen hemlighet att barn säger de mest oväntade, knasiga, läskiga och hysteriskt roliga saker. swedish, skräck, kill. 1. Barn är som bekant mer känsliga och har mer fantasi än vad vi vuxna har, och många har vittnat om att barn har sagt läskiga saker, att de sett spöken och att de pratat om vad de gjorde i tidigare liv. mamaredaktionen har samlat några av alla roliga, kloka och småelaka saker våra egna barn har sagt. Den första handlar om en två årig pojke, hans pappa berättar.