Klinkers på betonggolv i källare som är oisolerat och ska lägga klinker på det så markfukten kan avdunsta. Vilken storlek på "kammen" ska man ha? Väggarna ska målas om men vi skall även lägga klinker på golvet. Klinkers på betonggolv i källare som är oisolerat och ska lägga klinker på det så markfukten kan avdunsta. Jag ska lägga klinker på ett betonggolv som det sitter tjära på. Undvika att lägga klinkers direkt på betonggolv innlegg 29. Betonggolvet är oisolerat undertill. Minns dock inte varför... Kan det ha varit för att fixet skulle fästa bättre?

Väggarna ska målas om men vi skall även lägga klinker på golvet.

Men rådet är ju att använda primer på golvet. Lägga klinkers direkt på Epoxy-behandlat betonggolv.

Men tro för den skull inte att du måste avstå från att lägga ett klinkergolv för att du … På källarplan finns en tvättstuga med betong golv. Någon annan som vet? Lycka till, det är värt allt besvär i … Allra bäst är det om någon hjälper till att pumpa på toppskiktet, där man bör lägga det dyrare färgade materialet. Väggarna ska målas om men vi skall även lägga klinker på golvet. Det kanske funkar bra ändå, men du kanske ska höra dig för. Detta är endast en tvättstuga så endast tvättmaskin och tumlare kommer stå där. Kommer det sitta dåligt om jag låter färgen ligga kvar? Har tänkt att sätta klinkers och kakel. Undvika att lägga klinkers direkt på betonggolv innlegg 29. Är det någon här som lagt klinkers på ett betonggolv? Bufret Lignende Oversett denne siden När du ska lägga klinker på golv behöver du en måttbräda, en pensel eller borste och en blomspruta. Även om du inte utför arbetet själv kan det vara bra att ha en övergripande koll på momenten som ingår när du vill lägga klinker: Först läggs en jämn yta med fästmassa ut på golvet som ska ”klinkras”. Ska nog inte vara några större problem att lägga klinkers på ett målat betong golv, hör. Behövs någon fuktspärr vid avloppet? Är det bara att lägga klinkers direkt om man tycker betongbasen är bra eller måste man ha något mellanskikt? Vi tänker göra om "entrerummet" i källaren till ett samvarorum för nu är det banankartongslager.
Jag ska lägga klinker på ett betonggolv som det sitter tjära på. Även om ett betonggolv gör underarbetet mycket enklare så går det att lägga klinker på spångolv eller brädgolv, även om det inte är optimalt. Tack på förhand Lägga klinker på betonggolv primer. Men rådet är ju att använda primer på golvet. Lägga klinkers direkt på Epoxy-behandlat betonggolv. Men tro för den skull inte att du måste avstå från att lägga ett klinkergolv …
Klinkers på betonggolv i källare innlegg 13. Nu ska jag skrämma dig När jag lade klinker i tvättstugan, där det också var målat betonggolv, blev jag rådd att slipa golvet först. I dagsläget är golvet som skall klinkras till hälften målat och vi vet att vi måste ta bort färgen och rengöra golvet ordentligt. Nu är där ett betonggolv som är målat. Lägga klinker på betonggolv primer.

Ska nog inte vara några större problem att lägga klinkers på ett målat betong golv, hör. Men sedan då? Tack på förhand Det jag funderar över är hur underlaget ska se ut, ska jag lägga på flytspackel och primer eller räcker det om jag primar o sätter klinkers direkt på betongplattan med vanligt fix? Hej! Att lägga ut avjämning utan hjälp av en erfaren entreprenör kan ha sina sidor. Det jag funderar över är hur underlaget ska se ut, ska jag lägga på flytspackel och primer eller räcker det om jag primar o sätter klinkers direkt på betongplattan med vanligt fix? Betonggolvet är oisolerat undertill. Vi har målat betonggolv i källaren, om vi vill lägga klinker där istället - behöver vi ta bort färgen eller räcker det att skrapa bort eventuellt lössittande färg?

Vi tänker göra om "entrerummet" i källaren till ett samvarorum för nu är det banankartongslager. Huset är byggt 1965. Väggarna ska målas om men vi skall även lägga klinker på golvet. Själva lagningen och utstockningen av underlaget kan man ofta klara själv, kanske med ett billigare material, som kostar ca 3 kronor kilot. Jag har tänkt att börja renovera en toalett i källaren som har ett betonggolv som underlag. Klinkers på betonggolv i källare innlegg 13. Någon annan som vet? Kommer det sitta dåligt om jag låter färgen ligga kvar? Underlaget kan vara en plastmatta eller ett betonggolv. Vi har tänkt att lägga in golvvärme och min fråga är om det krävs . Har tänkt att sätta klinkers och kakel. Lägga klinkerplattor på olika underlag. Vilket för arbete bör jag göra innan jag börjar lägga klinkers på golvet? Det är viktigt att tänka på att den typen av golvunderlag kräver betydligt mer förarbete än ett betonggolv.

Jag har tänkt att börja renovera en toalett i källaren som har ett betonggolv som underlag. Bufret Lignende Oversett denne siden När du ska lägga klinker på golv behöver du en måttbräda, en pensel eller borste och en blomspruta. På en del av golvet ligger det dessutom, dumt nog, plastmatta, räcker det att ta bort bara mattan eller måste vi få bort allt gammalt lim också? Vi skall inte ha någon golvvärme. Golvet är målat med någon grön färg. Det kanske funkar bra ändå, men du kanske ska höra dig för. Minns dock inte varför... Kan det ha varit för att fixet skulle fästa bättre? Nu är där ett betonggolv som är målat. Vi har tänkt att lägga in golvvärme och min fråga är om det krävs . Ska man lägga …