Information. Vad gjorde du innan du började studera på denna utbildning? Lunds universitet Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Kan jag läsa KPU på distans hos er? Ansökan, behörighet och antagning till KPU.

Ingen ytterligare antagning är planerad till detta program. När startar KPU? I det andra urvalet antogs 9 personer varav 5 var män och 4 var kvinnor. För sökande med en examen från EU/EES-området finns det i de flesta fall möjlighet att via Socialstyrelsen få sin examen erkänd i Sverige utan att behöva gå en kompletterande utbildning. Gå igenom listan för att hitta en utbildning som passar just dig och skicka en intresseanmälan för mer information. OK Under denna månad har vi lärarstudenter på Kompletterande pedagogisk utbildning VT19 … Passa även på att jämföra utbildningar och läsa recensioner!

Utbildningarna ges på distans med ca 125 % studietakt under tolv månader.

Kompletterande pedagogisk utbildning för forskarutbildade erbjuds vid Stockholms universitet/Kungliga Tekniska högskolan, Umeå universitet samt Karlstad universitet. Vad är … Här hittar du en sammanställning av de vanligaste frågorna som brukar komma om KPU, kompletterande pedagogisk utbildning. Det har gått en månad nu sen jag senast skrev här på bloggen. Mer information om examen från EU/EES-området finns hos Socialstyrelsen. Läs mer om kakor. Uppsala universitet använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Under denna månad har vi lärarstudenter på Kompletterande pedagogisk utbildning VT19 … Här hittar du utbildningar som matchar sökningen "kompletterande pedagogisk, Distans". Kompletterande pedagogisk utbildning (KPU) omfattar 90 hp eller tre terminer. Observera! Vi på Språk- och litteraturcentrum välkomnar ämneslärarstudenterna och ämneslärarkurserna till Lund och vi hoppas att alla språklärare vid Lunds universitet, både nuvarande och blivande, kommer att vinna på att vi alla nu kommer att vara samlade på Språk- och litteraturcentrum. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen.


När, var och hur söker jag KPU? Kompletterande pedagogisk utbildning, för forskarutbildade 90 hp. Det har gått en månad nu sen jag senast skrev här på bloggen. Under utbildningen får du lära dig att lära ut dina ämnen b&a Hur vet ni om jag vill bli lärare på högstadiet eller gymnasiet? Utöver studierna har jag arbetat inom skolan, mestadels som fritidspedagog och skolbibliotekarie. KTH och Stockholms universitet har sedan länge ett väl fungerande samarbete inom lärarutbildning, inte minst inom kompletterande pedagogisk utbildning, KPU. Kompletterande pedagogisk utbildning. Det har gått en månad nu sen jag senast skrev här på bloggen. Under HT2017 sökte 31 personer till Kompletterande pedagogisk utbildning, Inriktning musik vid Lunds universitet varav 12 i första hand. Totalt antogs 10 personer i det första urvalet varav 1 var män och 9 var kvinnor. Det finns flera olika distansutbildningar inom pedagogik för dig som vill studera kompletterande pedagogisk utbildning - se alla här!

Om du redan har en utbildning inom ett annat område kan du läsa en kompletterande pedagogisk utbildning för att sedan kunna arbeta som lärare i högstadiet eller gymnasiet. Under denna månad har vi lärarstudenter på Kompletterande pedagogisk utbildning VT19 … Jag har tagit en master i historiska studier och en kandidat i statsvetenskap vid Lunds Universitet.