Vi har 4 bostäder till salu för din sökning bostadsrätt sjöbo, med priser från 775 000 SEK. Huset som gör dig alldeles pirrig, tänk att få bo där!

Hos oss finns Sveriges största utbud av lägenheter, villor, hus, och fritidshus till salu. Letar du efter bekvämligheten att barfota kunna gå ut till din egen uteplats, dricka en kopp kaffe eller njuta av ett glas vin, då har du hittat rätt. Sol hela dagen och utsikt över Björkö där solen försvinner ner mot horisonten. På vår webbplats använder vi cookies som gör att ditt besök ska fungera bättre. Det finns sex lägenheter i … Hitta bostäder till salu till bästa pris Äntligen finns ett av radhusen på Lindforsgatan till salu, totalt 214 kvm fördelat på tre plan. KOMMANDE FÖRSÄLJNING: Med magisk utsikt och privat tomt är detta en fastighet för den kräsne.

Vi hjälper dig när du ska köpa ny bostad. Salixvägen 2b. Bland våra hus och villor till salu finns alla möjliga sorters drömhus.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sedan starten 2006 vuxit till att bli den tredje största aktören i branschen och är dessutom Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare. Vi har 10 bostäder till salu för din sökning sjöbo borås, med priser från 595 000 SEK. ... Jag har en trevlig lägenhet i ett hus från 1930-talet. Hitta din tomt idag! Klara dagar ser man Marstrands fästning som vakar över kusten. … Lediga tomter till salu, sök bland 5000 tomter!

Till slut gick det inte att släppa tanken på det där perfekta huset. Fastigheten består av stort boningshus om ca 200 kvm och ett mindre om ca 60 kvm. Enkelt för dig som ska köpa eller sälja tomt med alla lediga tomter på ett ställe. För att du ska kunna ta rätt beslut på bostadsmarknaden. Allt från villor med historia i lantliga idyller, till hus med modern arkitektur, öppna planlösningar och minimalistisk stil. Även stort uterum byggt 2003 i söderläge.

... Kommande försäljning Virtuell visning Jämför Kristianstad / Kristianstad - Egna Hem. Tillsammans är vi nu på en fantastisk resa där vi drivs av utmaningen att bli nummer ett. ... Detta är en kommande försäljning. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.