Allmänhetens åkning är gratis och öppen för alla som vill åka skridskor. På följande ställen kommer spolade isbanor att finnas vintern 2018/2019. Allmänhetens åkning Här finns aktuella tider för allmänhetens åkning i Höglandsrinken och Stinsen arena under säsong. På Göransson Arenas webbplats finns tider för allmänhetens åkning. Allmänhetens åkning Åkning Vecka 4 till Vecka 10 . Välkomna tillbaka i augusti när issäsongen är igång igen! Hydro Arena > Tidsbokning > Allmänhetens åkning. Du kan spela ishockey eller åka skridskor både i Axelent Arena och Talavidshallen.

Allmänhetens åkning . Allmänhetens åkning är gratis för alla barn under 7 år. Schema över öppettider för allmänhetens åkning.

HAMMARÖ KOMMUN - Andreas, kommunikatör 2014-12-17 15:01 . Tänk på att ta med egen utrustning, då det inte finns möjlighet att låna eller hyra vid ishallarna. Arena Oskarshamn, Idrottsparken Slut för säsongen Vid allmänhetens åkning på Idrottsparken är det endast tillåtet med puck och klubba på den ena planhalvan, den …

Allmänhetens åkning. Hjälm är obligatorisk för dig som är på isen. Axelent Arena och Talavidshallen. Ledarledd/organiserad verksamhet är inte tillåten.

Nedan ser du de planerade tiderna för allmänhetens åkning i Hydro Arenas hockey- och bandyhallar. Hej Anders! Allmänhetens åkning . Tid. Tider för "allmänhetens åkning", det vill säga fri åkning för vem som helst. Klicka på Objektnamn för att se övriga bokningar under dagen: = Utan klubba = Med klubba = Utanför perioden : Klockslag: Talavidshallen Fredag 24 April Axelent Arena På vintern kan du åka skridskor på Behrn arena bandyhallen och Trängens IP, B-hallen. Kinnarps Arena används även flitigt som konsert- och evenemangsarena. Att tänka på. 30/3. Föreningar och skola använder sig av hallen och det finns även tider för allmänhetens åkning. Säsongen för allmänhetens åkning är från och med vecka 38 till och med vecka 11. Spolade isbanor. Mån. 31/3. Passa även gärna på att låna våra hjälpsamma skridskoassistenter! För ovana åkare är det viktigt med ett lugnare tempo och en puck-fri is. Allmänhetens åkning Från september erbjuds allmänhetens åkning i Göransson Arena, Jernvallens ishall samt på bandyplanen utomhus. Följande tider gäller för Allmänhetens Åkning fram till 8 mars ... Vetlanda Arena … Tis. Ring 0565-164 85 för aktuella tider eller följ den här länken till Sunne IK, klicka sedan på … … Anmärkning. Extra tider för allmänhetens åkning läggs in vid skollov och helgdagar. Allmänhetens åkning Åkning Vecka 4 till Vecka 10 . ... Ishallen är nu stängd för allmänhetens åkning för säsongen. I ishallen bedriver Stenungsunds Konståkningsklubb och Stenungsunds hockeyförening sina verksamheter samt finns det tider för allmänheten både på helger och på vardagar. Extra tider för allmänhetens åkning läggs in vid skollov och helgdagar. Det blir tufft för ca 15-20 barn att dela på en båge. Om du önskar en egen tid i någon av våra lokaler, boka via lokalbokning, fritid.bokning@umea.se. Tyvärr kan vi inte låna ut hjälmar eller skridskor.