Julbord med övernattning och frukost 995kr/person (del i dubbelrum). För tionde året serverar vi vårt traditionella julbord med klassiska delikatesser under ledning av vår köksmästare. Alla våra restaurangbåtar är KRAV-certifierade och maten tillagas med stor omsorg om råvarorna och med hänsyn till miljön.

Mycket god mat i underbar miljö med en mycket trevlig och service vänlig personal. 38 Interested. Julbord med spa och övernattning Upplev vårt klassiska julbord med över 100 fat av klassisk julmat blandat med läckra och spännande nyheter och njut samtidigt av en skön stund i relaxavdelningen. Julen på kungliga Rosersbergs Slottshotell är en stämningsfull upplevelse. ... 30 MX5 i Miataklubben körde årets första tur i Dalsland och Bohuslän när vi stannade till för att äta Lammgryta. JULBORDSWEEKEND.

Get Directions. Med charmigt inredda boenden på första parkett mot havet, restaurang, café, bar, konferensanläggning, spa, gästhamn och mycket mer, är det här en perfekt plats för ren njutning, inspirerande upplevelser och att samla tankarna. Julbord med logi i Västra Götalands län. Slottsvägen 203, 195 95 Rosersberg. Hotell Toftagården • Spireavägen 14 • 622 66 Gotlands Tofta Telefon +46 498 29 70 00 • info@toftagarden.se • www.toftagarden.se. Paket med julbord + övernattning på hotell. Foto: Evalotta Ersson. Nu är det dags att boka årets julbord på Vidbynäs Kök & Bar där havets läckerheter står i fokus. pin. Här hittar ni alla julbordsarrangörer som erbjuder julbord i Västra Götalands län tillsammans med logimöjligheter. Att fira in julen med ett paket på hotell blir mer och mer populärt och vi förstår varför. JULPAKET MED ÖVERNATTNING OCH SPA Ett fulländat paket med allt du kan tänka dig. Varukorg. Julbord och julfest. Njut av ett generöst julbord i en stämningsfull miljö på Elite Hotel Academia i hjärtat av Uppsala. Ta med dig dina arbetskamrater och vänner och njut av julens läckerheter, avkopplande spa, sång och underhållning. Vi som jobbar med Julbordsguiden älskar julens traditioner, i synnerhet julbord. Utgifter för resa och logi vid ett julbord är avdragsgilla och fria från förmånsskatt om resan innebär maximalt en övernattning. Visst är det skönt att slippa oroa sig över transport till och från julbordet, då är julbord med logi i Västra Götalands län ett hett tips för er! Omdöme om Ulkeröds Gård. Utvalda råvaror som till största del är ekologiska och hämtade från lokala producenter, Villasjötorp - Ljungskile, Bohuslän Rosersbergs Slottshotell. 22 november – 20 december 2019. Vi drivs av möjligheten att kunna samla och lista det stora utbudet av fantastiska möjligheter till julfirande som finns i hela landet.

Julbord 22/11, 23/11, 29/11, 30/11, 6/12, 7/12, 13/12 och 14/12. Förutom ett dignande julbord med alla julens läckerheter så underhåller Cathrin Strandberg