Jordningen på invertern blir ändå jordan via förbrukaren om den har jordad sladd. Hade ett liknande problem förra året. ? Om man skulle få ström genom kroppen så är inte strömmen lika i båda polerna(Fas o Nolla) då löser den ut vid ca 30 mA och mer.

Nu har jag upptäckt att efter en stund (ca 10min) löser jordfelsbrytaren ut i villan/garaget. Trots detta kvarstår problemet. Det innebär att om din jordfelsbrytare löser ut kan det faktiskt vara flera fel som tillsammans orsakar brytningen. Visseligen är spisen gammal och ska bytas ut, men den gick ju innan.

Travel Hair Dryer Art.no.18-4855 ModelPH3201-UK 34-1855PH3201 Please read the entire instruction manual before use and save it for future reference. • Anslut hårtorken till elnätet via en jordfelsbrytare med en felström på max 30 mA. Men hör och häpna! Har fräschat till jordpunkten för uttaget i karossen och kollat anslutningar/kablar under bilen. Den gör detta genom att mäta den totala felströmmen i kretsen. När vi sätter på spisen, så efter en stund löser jordfelsbrytaren ut! Dessa ser mkt bra ut. - En jordfelsbrytare bryter strömmen väldigt snabbt vid låga felströmmar (30mA) vilket gör att risken för personskada vid en stöt minimeras.
We reserve the right for any errors in text or images and for making any necessary technical changes to this document. If you should have any questions concerning

bilägande köpt en sladd till Calix motorvärmaren som sitter på bilen. Har efter nu 2,5års(!) Använd inte hårtorken i närheten av badkar, dusch, handfat eller andra behållare som innehåller vatten. vägguttaget efter användning eftersom närheten till vatten är en fara även när apparaten är avslagen. Sv: Jordfelsbrytaren löser ut ???? Sv: Jordfelsbrytare I frånslaget läge behövs väl inte jorfelsbrytaren på invertern? Har installerat en jordfelsbrytare i ett hus som ett av mina barn äger.

I vårt fall var det fukt i en honkontakt dvs ledningsfel, det räcker med bara lite fukt/kondens i någon kontakt för att husets jordfelsbrytare ska lösa ut. Kontrollera brytaren före varje användning. Någon som har en susning vad det beror på ?