Det ger ett robust system som är enkelt att bygga och som integrerar väl med taket. Våra infästningssystem är beräknade och testade för att klara tuffa vind och snöförhållande. FALSFÄSTE - PLÅTTAK
Detta garanterar produkterna en lång livslängd och K2 Systems erbjuder 12 års garanti. Systemen passar alla tak och alla typer av solceller, solpaneler och solfångare. Takbeklädnaden har en mycket lång teknisk livslängd och är estetiskt tilltalande. Infästningssystemet är anpassade för våra nordiska förhållanden. På ett falsat plåttak är det möjligt att montera solceller utan att göra hål och åverkan på ytbeklädnaden, infästning sker genom att ett falsfäste nyper runt falsen och håller fast montagesystemet. Med över 40 års erfarenhet av taksäkerhet och infästning i tak har Weland Stål utvecklat infästningssystem för solpaneler. Solceller på tak, december, 2015 6(22) Figur 3 I regel byggs solcellssystem så att de följer takets riktning (höger i bild) istället för att riktas mot söder (vänster i bild).
Det är tysk kvalité när den är som bäst: Alla K2-produkter produceras i Europa och tillverkas, av högsta materialkvalitet, av rostfritt stål och aluminium. Hem > Solceller > K2 systems. K2 Systems är specialister på montagesystem inom solenergi.