Modernt kontor i nya world trade center.

På våning fyra erbjuds här en total yta om ca 932 kvm, delbar. ... Konferensrum i Uppsala. 47 Bostäder att hyra från 3 000 kr / månad. Uthyrs även till företag som ko Tillfälle att komma över en unik lokal i attraktiva kvarter. Vad kul att letandet efter festlokal äntligen ska börja! Ett lyckat möte börjar i en fantastisk lokal och ger goda möjligheter för att skapa gynnsamma och långsiktiga affärsrelationer. Hitta en förmånlig lokal för din fest i Stockholm! Venuu.se är en gratis tjänst som har Sveriges största utbud av festlokaler för lite lägre budget. P-hus finns intill. Och övernattning för gäster och besökare. Andra hand .

Lycka till! Hitta de bästa erbjudandena för hyra kontor övernattning. Hyra cirka 4850 kr/kvm + fastighetsskatt cirka 559 kr/kvm. Vi hjälper er att hitta rätt lokal! Tillfälle att hyra ett eget gårdshus ett stenkast från Götgatspuckeln och Mariatorget.

Billiga konferensrum och konferenslokaler i Stockholm. Kontrollera att fastighetsägaren gett sitt tillstånd till upplåtelsen. Spara pengar genom att boka lokal som tillåter egen catering, mat eller dryck. Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för lediga förråds och lagerlokaler.

Ifall du vill läsa fler artiklar relaterat till lokaler att hyra, se nedan. Att välja ut och boka en lokal till sitt bröllop är ett av de viktigaste stegen i er planering och kan ses lite som en milstolpe i bröllopsplaneringen.

Avbryt. Klicka på något av nedanstående lokalalternativ och fyll i vårt formulär så återkommer vi med förslag som passar dina önskemål. Ifall du istället vill hyra lokal i Göteborg eller på Gotland så har vi en massa information om hur du hittar bästa läget, hyran och vad du ska tänka på generellt. Var med och påverka planlösning och inredning. Hyra lokal - Lokalförmedling.

Vi har 70 lediga förråds och lagerlokaler i Uppsala. Planerar du bröllop, disputationsfest, julfest, födelsedag eller företagsfest? Att ansöka om tillstånd är en enkel procedur, och har man beaktansvärda… Innan du ska hyra en lokal: Saker att tänka på innan du ska hyra.

Andrahandsuthyrning Man får i princip inte ta ut högre hyra än den man som förstahandshyresgäst betalar till sin egen hyresvärd…. Rätt hyra . Sortera: ... Vi är en liten anläggning och ni kan hyra alla fem rummen för maximal avskildhet om ni önskar.

Därför kan du låta oss göra jobbet åt dig – helt utan kostnad. Att söka lokal, oavsett lokaltyp, kan vara tidskrävande. Så hittar ni den perfekta festlokalen till bröllopet.