Just nu 9805 lediga objekt över hela Sverige. I priset ingår lokal med möblemang, ljud, ljus, kylförvaring samt värmeskåp så att ni kan värma medhavd mat. Sjöstugan har en egen parkering och särskilt på sommarhalvåret finns det gott om parkeringsplatser i hamnen. Hitta en hyresgäst till dina lediga lokaler i Kungälv Se alla verksamheter som sökes lokaler som uthyres i Västra Götaland - och kontakta dem direkt! Lokalen kan nyttjas som lager med kontor eller varför inte en proffsbutik? Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för Lediga lokaler.

Balder utvecklar och förvaltar fastigheter, bostadsrätter, kommersiella lokaler, hyresrätter & hotell. Kostnaden för att hyra Bottenstugan är 300 kronor per dygn. Hitta precis vad du letar efter. Nu finns möjlighet att hyra en egen fastighet med inhägnad gårdsyta centralt i Kungälv! ... På Clustret bjuder du dina gäster på en fest de sent kommer att glömma. Dans, Hyra lokal för fest o bröllop i Anten, Alingsås ... Hyr vår naturskönt belägna festlokal i Anten Alingsås för bröllop eller fest.-----JONNY KIRASIC. På den här sidan ser du vilka lokaler du kan välja mellan. Läget nära Tjörnbron ger snabb tillgänglighet från Orust, Stenungsund, Kungälv och Göteborg. Boka ledig festlokal / festvåning hos bokalokal.se.

6 were here. Söker du lokal för att bedriva sällanvaruhandel eller lager/lättare produktionverksamhet? Klicka för större bild. Här kan vi nu erbjuda en flexibel lokal som anpassas för en ny hyresgäst. Boka Bottenstugan genom att ringa kommunens Bokningscentral, 0303–23 90 10 (telefontid vardagar klockan 8–12) eller skicka e-post till bokningscentralen@kungalv.se. Vi har 79 Lediga lokaler i Kungälv. I priset ingår även en finstädning.
Ja vad du än är intresserad av så kan du hitta det här. Fisksätra Folkets Hus, Salongen Brantvägen 1B, Fisksätra www.fisksatrafolketshus.se Järlagården Hästhagsvägen 2, Nacka www.jarla.com Mötesplats Järlahuset Järla Skolväg 15, Nacka Pernmyrs Gård i Kungälv | Uthyrning av ladugård, lada som festlokal med ljudanläggning m.m. Hyra festlokaler i Kungälv och i andra delar av Sverige gör du via olika lokaluthyrare och festarrangörer. Kontor - Kungälv - Rollsbo Välkommen till Bultgatan 11A. Sjöstugan ligger i hamnen i Myggenäs / Almösund på Tjörn med utsikt över småbåtshamnen och Askeröfjorden. Om du letar efter en lokal att hyra, men att du vill ordna med mat och dryck passar passande nedanstående alternativ bra. Allting från lokaler med egen mat eller catering till en festvåning komplett med musikanläggning och restaurang.

Välkommen in! Genom att ordna din fest i egen lokal så har du fantastiskt stora möjligheter att sätta egen prägel på festen. Du kan även hyra festvåning i Kungälv och kanske komplettera med catering. ... Hyra butik Hyra lokal Hyra kontor Kontorshotell Hyra verkstad Hyra lager Lediga lokaler Restauranger till salu Commercial real estate in Sweden. Festlokaler i Kungälv En billig lokal i Kungälv eller en vacker, lyxig och kanske inte så billig. Smarta sökfunktioner. Skicka en intresse anmälan med ditt ärende till info@musikutveckling.com så hör vi av oss så snart vi kan! Men att hitta en bra och billig festlokal är inte alltid lätt. Här är 33 festlokaler i Stockholm för dig som letar efter en lokal där du får bestämma fritt över mat och dryck, eller catering om du fördrar det. Välkommen att hyra vår festlokal i slakthusområdet för fest och events! Välkommen att kika på våra lediga lägenheter, lokaler & parkeringar. lokalen passar till max 40 personer hyran 1500 kr exklusive.. När det är dags att slå till på en stor fest kan det vara kul att hyra en lokal för kvällen. Få anbud på festen. Lokal exklusive mat & dryck. Utlämning och återlämning av nyckel ... Vi hyr sommartid ut vår unika ladugård/lada på landet för olika arrangemang som Bröllop, fest och andra event. Välkommen! Kontaktuppgifter till Hyrservice Fest & Event KUNGÄLV, adress, telefonnummer, se information om företaget.