Välkomna till Historiska platser i Jämtland och Härjedalen! Utbildning platser över hela världen Share this page Även om du endast letar efter en kurs, eller om ni är en hel organisation som behöver utbilda hela er globala workforce, finns Global Knowledges utbildningscenter nära. 1.

Förr kallades Västra muren i Jerusalem för Klagomuren, men den senare benämningen var en kristen sådan.

Lonely Planet har släppt en lista med de 500 bästa sevärdheterna i världen. I

Kolla även in våra resurser för att anpassa dig till dessa tider. Machu Picchu byggdes i mitten av 1400-talet och övergavs efter bara 100 år. Till oss kommer varje år en kvarts miljon besökare från Sverige och övriga världen för att titta på Sveriges förnämsta guld- och silverskatter, makalös medeltida konst och världsunika fynd från en av den svenska historiens mest våldsamma strider – slaget om Gotland 1361.

Med hjälp av experter besöker vi platser i staden som har spår från åren 1717-1719, från slaget om Strömstad till Karl XII:s sänkta flotta. Håll dig säker och frisk.

Spana in de vackraste slotten i världen. Historiska museet. Historiska platser i Jämtland och Härjedalen has 4,076 members. I Minya i Egypten besöker vi ett kalkbrott i öknen där arbetarna sliter i damm och extrem hetta. Man är fortfarande inte säker på exakt vad alla byggnaderna på den här bergstoppen användes till eller hur man lyckades försörja en hel stad utan omfattande odlingar. Välkomna till Historiska platser i Jämtland och Härjedalen! Akropolis i …

Här följer en lista med 100 platser att se innan du dör. Jordbävning Många av dödsfallen vid en jordbävning orsakas av nedrasade byggnader, bränder och liknande. Allt från Hjularöd till Transylvanien. Monumentet är viktigt för både judar, kristna och muslimer, och människor från hela världen reser till denna plats i Israel för att sticka in små papperslappar med böner i murens sprickor. Vi är ett av Sveriges största museer.

Till oss kommer varje år en kvarts miljon besökare från Sverige och övriga världen för att titta på Sveriges förnämsta guld- och silverskatter, makalös medeltida konst och världsunika fynd från en av den svenska historiens mest våldsamma strider – slaget om Gotland 1361.

Vi har tagit fram 100 fantastiska platser som definitivt är värda att skriva ner på din bucketlist. Välkomnande till vårt online-galleri av mer än 40,000 antika tryck och historiska … Del 11 av 20. Tvätta händerna och distansera dig socialt.

Allt från Hjularöd till Transylvanien.

Spana in de vackraste slotten i världen. Den försvunna inka-staden Machu Picchu är en av världens mest mystiska platser. Välkommen till HiStro: Historiska Strömstad!

Historiska museet.