Om du kommer hit ska du akta dig för den gamla pigan.

Spökhus i Tyresö, Stockholms län 2015-jul-02 - Innan vi fortsätter vår berättelse vill vi visa några bilder från själva anläggningen vid nordkaps-spetsen. Borgvattnet är en liten by i Jämtlands län som är mest känd för att husera ett av Sveriges mest hemsökta hus i den gamla prästgården som uppfördes 1876. Av: Charles Thulin . Newsner » Häftigt » Världens mest 9 hemsökta platser. Världens 6 mest hemsökta platser.

Umedalens mentalsjukhus.

Legenden säger att platsen där Frammegården ligger ska ha använts som avrättningsplats under 1600-talets häxjakter. Just Might Be Right Podcast An unfiltered take on Califonia Agriculture and the crazy world that we live in.

Men ska jag vara ärlig har jag aldrig vågat sätta foten i ett “riktigt” spökhus. Inte intresserad av något annat län, utan enbart Östergötland, gärna nära Linköping :) Rasta i Ödeshög. 1. De första oförklarliga episoderna ägde rum i slutet av 1920-talet då prästen Nils Hedlund var bosatt i byggnaden. I samarbete med svenska spökkartan.

Denna hemsida är skapad ur ett intresse och en fascination av spökhus / hemsökta hus och platser som sägs vara hemsökta eller där paranormala fenomen har rapporterats. i Life. Det går att övernatta men få besökare vågar stanna efter midnatt. Borgvattnets prästgård – Jämtland, Sverige. ... Mystiska väsen har skrämt boende på Prästgården sedan 1800-talet, vilket gjort att platsen sägs vara den mest hemsökta i Sverige. Vad sägs om en läskig resa för att upptäcka hemsökta slott och platser lagom till halloween? Tips på hemsökta platser i ÖSTERGÖTLAND?

Skrivet 2016-08-26 16:50:09 i Kuriosa av Jenny Davidson. Borgvattnets prästgård – Jämtland, Sverige.
If you want to get a deeper knowledge of how food is grown and what the challenges are, join … Det är byggt i …

Annons. Gården ligger … Skräcktimmen är snart tillbaka igen med nya avsnitt om det Jag har alltid haft lite av en fascination för spökerier, hemsökta hus och andra kusligheter. 3.

Houska Castle – Blatce, Tjeckien ... Borgvattnet Sverige .

The photograph may be purchased as wall art, home decor, apparel, phone cases, greeting cards, and more. augusti 14, 2015. Eller … Särskilt rum 585 sägs vara plågad av ett spöke som är vålnaden av en älskarinna från 1920-talet när hotellet byggdes. Om du kommer hit ska du akta dig för den gamla pigan.

Här hittar du spökhus och hemsökta platser i Sverige samt berättelser om dessa. I den femte delen av hemsökta platser så pratar vi om ett av Sveriges mest hemsökta mentalsjukhus och lyssnar på de mest rysliga, oförklarliga och …

Spökplats i Ödeshög, Östergötlands län. De 19 läskigaste platserna på jorden ger oss verkligen kalla kårar .

Mystiska väsen har skrämt boende på Prästgården sedan 1800-talet, vilket gjort att platsen sägs vara den mest hemsökta i Sverige. Ett av Sveriges mest kända hemsökta platser ligger i Skillingmark i Värmland.


Vissa ställen är lättare, som till exempel Stockholm där det fullkomligt kryllar av spökplatser, men när jag söker efter hemsökta platser i min hemstad Gävle så blir det lite knepigare.