Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. Supergott godis som kombinerar sött salt, segt och krispigt! kommer göras. Sätt plattan på högsta värmen och rör hela tiden med en trägaffel. Det kommer att bli en tjock och kladdig “smet”. Bred ut smeten i en form, 12 x 16 cm, klädd med bakplåtspapper. När allting är smält vänder du i nötterna och häller sedan över smeten i en form. 150 g. neutral gelé - du kan också använda röda vinbärsgelé eller receptet på egen fruktgelé gör en liten. Du hittar den i välsorterade matbutiker. (Om du smälter direkt i en kastrull (vilket jag brukar göra) - tänk då på att smälta försiktigt på svag värme, rör om då och då, ta bort kastrullen från värmen när drygt hälften har smält så smälter resten av redan befintlig värme. Grovhacka nötterna om du ska ha det i och ställ åt sidan. Smält chokladen, antingen i vattenbad eller direkt i en kastrull. Det kommer att bli en tjock och kladdig blandning. MJÖLKFRI ROCKY ROAD FUDGE (dela gärna) Den här lyxiga och mjuka chokladfudgen är gjord på sötad och kondenserad sojamjölk och tar lite extra tid att förbereda men är väl värd besväret. Läs mer om kondenserad mjölk och se recept som innehåller kondenserad mjölk ; Och jag tänkte att om ni inte har bestämt mågon efterrätt till helgens Väljer man att göra den här enklare glassen med kondenserad mjölk så är den. Kondenserad mjölk är mjölk där all vatten är borttagen. Att göra egen glass är väldigt enkelt, särskilt när man gör glass med kondenserad mjölk - det innehåller bara 4 ingredienser! 1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (okokt) (använd inte den sorten som heter original eller karamalliserad) GÖR SÅ HÄR. 300 g. vit choklad. Lägg i en bunke, täck med plast och låt svalna i rumstemperatur. Här lär du dig hur man gör, Koka burken med kondenserad mjölk utan att Du kan också koka din egen chokladkräm. Låt smälta på lägsta värme under ständig omrörning.

Blanda kokos, kondenserad mjölk och smaksättning i en kastrull, rör om ordentligt. Klä en form med bakpapper, ca 20×20 cm. Telefon: 08−789 50 00.

1 burk med sötad kondenserad mjölk jag stoppade i två tsk vaniljsocker i grädden dock då jag tyckte att Kond Mjölken inte gav så mkt smak. Recept ur boken Choklad. Det enda man behöver göra är. 1. Häll kondenserad mjölk, smör eller margarin, kakao och salt i en tjockbottnad gryta. Kvar finns en otroligt söt och smakrik produkt. kondenserad mjölk . Tryffel med karamelliserad mjölk.

Rocky road fudge med jordnötter, marshmallows och kondenserad mjölk. Här är alla våra recept med kondenserad mjölk. Kolla längst ner på sidan för en lista på alla recept. Tillägg 13 maj 2018 Kondenserad mjölk Lättgjorda är de dessutom! 3. Blanda kokos, kondenserad mjölk och saffran i en kastrull, rör om ordentligt. Den karamelliserade mjölken ger en len kolasmak till chokladtryffeln. Jag använde en ganska stor aluminiumgryta.
Bryt choklad i bitar och lägg i en kastrull med kondenserad mjölk.

2. Låt sedan sjuda på medelvärme i ca 3-4 min. Här hittar du recept på hemgjort godis - från chokladtryfflar till Mozartkulor, kola, knäck och marmeladgodis. ... Fudge med kakao (381) 1 tim Klassisk knäck (216) Fler recept Arla Foods Arla Foods AB PO BOX 4083 169 04 Solna. När smeten börjar tjockna - sänk temperaturen till medeltemperatur. Gillar du en ljusare tryffel så prova tryffel med nougat, mandelmassa och vit choklad. Låt sedan sjuda på medelvärme i ca 3-4 min. Ha koll och rör om hela tiden så kokosen inte fastnar och bränns i botten av kastrullen. Använd till att göra egen kolasås, glass eller till massor av efterrätter! Låt det svalna något. Ha koll och rör om hela tiden så kokosen inte fastnar och bränns i botten av kastrullen.
Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om. Kondenserad mjölk. Limepaj med kondenserad mjölk, limesaft och äggula med knaprig Digestivebotten.