Bostäder till salu i Nybro. Du finner även bostadsadresser, postnummer, priser, avgifter och boarea Just nu finns det 10 st bostäder av typen villa till salu i Nybro. Bostadspriser i Nybro baserat på data från mäklare. Du hittar appen här. Smart sök (19) Sålda (74) ... Friköpt 1 plans hus med förråd och carport.

Närhet till bad ,skola samt tågstation. De objekt som visas på denna sida hämtas automatiskt från bostadssajten: Booli. Varmt välkomna till oss på Fastighetsbyrån – Sveriges marknadsledande fastighetsmäklare. Vi vill därför hjälpa till och sprida påskglädje på annat sätt. Booli.se visar alla bostäder till salu, slutpriser för sålda villor och hus, hjälper dig hitta mäklare, och visar hur bostadsmarknaden utvecklas i … Utropspriset är 475 000 kr. Villa Nybro är ett stort vinkelhus i modern stil. Om Bovision. Vi ställer inte in, vi ställer om. Utgångspris: ... Välkommen till denna trevliga fastighet med utmärkt lantligt läge med närhet till Nybro. Eddie Axelsson som vinner en kvällsmeny för två på ”Matrummet” Vi kommer att kontakta vinnaren. Statistiken för villa i Nybro är baserad på 132 sålda bostäder mellan Q2 2017 och Q1 2020. Tack vare vinkeldelen finns gott om plats för en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum. Du slipper underhåll de första 10-15 åren och det kommer inga oväntade renoveringskostnader. Här ser du vem som sålt vad, till vilket pris och rekommendationer från tidigare säljare. Huset säljs separat eller i hop med 54, 56 och 66. Med nytt kök, genomgående 1-stavsekparkett och enhetligt klinkergolv i kök och hall är denna lägenhet verkligen något extra! Blåklintsvägen är en gata som ligger i Söderbärke, Smedjebacken. Lista på alla 54 bostäder som finns på Ljungbackenvägen i Lerum. Vårt försäljningsområde från detta kontor omfattar tre kommuner Nybro, Torsås och Emmaboda. Mäklarinfo.se hjälper dig som skall sälja en bostad i Nybro, Nybro att hitta den bästa möjliga mäklaren. Stall med 2 boxar Gårdshus med Vi lyfter fram det unika med varje hem. Men i år har påskkärringarna som bekant fått flygförbud. I populära Pukeberg kan vi nu erbjuda denna enplansvilla byggd år 2009.

Är du säljare och ska anlita en mäklare från Hammarströms Fastighetsförmedling i Nybro? Här hittar du hus & villor till salu i Nybro, Nybro kommun hos Svensk Fastighetsförmedling. Idag hittar du på Bovison ett stort och brett urval av bostäder under ett och samma tak: mäklarobjekt, uthyresbostäder, utlands- … En stor och trevlig uteplats på baksidan som vetter mot cykelväg och grönområde.

Totalt finns det ca 3 hus, lägenheter, eller tomter på gatan. Nybro kommun är därför inte ansvariga för innehållet. Välkommen till denna väl tilltagna villa i vinkel på hela 166 kvm och 5 sovrum.

Du kan få ännu mer detaljerad statistik för villa i Nybro i vår app. Vi sitter i samma lokaler som Swedbank, strategiskt och centralt i Nybro. Hammarströms Fastighetsförmedling i Nybro AB Box 239, St Nygatan 13 38223 NYBRO Telefon: 0481-13089 Fax: 0481-17208 E-post: info@hammarstroms.se Välkomna till denna smakfulla och nyrenoverade tvåa. Sök efter bostäder via kartan eller anmäl dig till vår bostadsagent - över 60% av de som hittar en bostad via oss har anmält sig till bostadsagenten. Den finns för både iOS och Android. Vi vet att påskkärringarna, precis som vi, gärna besöker alla härliga hem, hus och objekt som finns i vårt närområdet.

På Hyrenbostad.se hittar du lediga hyresbostäder - här hittar du lägenheter, hus, villor, rum, delade boenden, bytesbostäder och sommarhus att hyra. Observera att housenode är en fastighetsdatabas baserad på offentlig data, för listor över bostäder till salu, vänligen kontakta din lokala fastighetsmäklare i Söderbärke. Med våra smarta filter hittar du snabbt hus & villor som passar dig. Bostäder till salu. Här hittar du lediga hus, fritidshus och lägenheter i Nybro kommun. Tusentals säljare tar varje vecka hjälp av Sveriges största mäklarguide Hittamäklare för att välja mäklare. Lägenheter till salu på Hemnet i Nybro kommun. Lägenhet till salu på Mellangatan 5A, 2 rum, 54 m², säljs av Hammarströms Fastighetsförmedling.

För att värna om kunder och medarbetare anpassar vi just nu vårt arbetssätt i … ... Det finns en mängd skäl till att äga ett nytt hus istället för ett begagnat. . Bovision har visat bostäder på nätet sedan 1996.