Han avslutar sin tjänst som hållbarhetsdirektör hos Region Gävleborg och tillträder som kommunchef i Ockelbo från november. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet. Strategin stämmer väl överens med Region Gävleborgs regionala utvecklingsstrategi vad gäller energi- och klimatutmaningarna i länet. Som sådan har han haft ansvar för kollektivtrafik, infrastruktur, miljö och folkhälsa. Region Gävleborg Härnösand, Sverige Fler än 500 kontakter. hur Region Gävleborg ska hantera sociala investeringsmedel för att möjliggöra arbete med sociala investeringar, samt vilka kriterier som finns för att söka och använda dessa sociala investeringsmedel. Region Gävleborg. Sjuksköterska till Psykiatriska mottagningen Sandviken.

I Region Gävleborg får Sofia titeln hållbarhetsdirektör och biträdande regiondirektör. Peter Kollin som tidigare var chef för X-trafik blev hållbarhetsdirektör och biträdande regiondirektör när landstinget Gävleborg för ett år sedan blev region. Ingenjör med intresse för Medicinsk Teknik sökes till Region Gävleborg. I går, tisdag, tog kommunstyrelsen i Ockelbo formellt beslut om att utse Lasse Sjödin till ny kommunchef. Coor har tidigare levererat lokalvård till Region Gävleborg under fem år. Med dig som leverantör kan Region Gävleborg utföra detta uppdrag varje dag, men också bidra till en god utveckling för länet och regionen. View the profiles of professionals named "Sofia Pettersson" on LinkedIn. Utgångspunkten för kartläggningen är den strategi för barn- och ungdomskultur 2015-2017 som är en del av den regionala kulturplanen 2015-2017. Regionkontoret 801 88 Gävle, rg@regiongavleborg.se växel 026-15 40 00. 2016 genomför Region Jönköpings län en särskild kartläggning av arbetet med kultur av, för och med barn och unga. Lasse Sjödin gör comeback och återvänder hem till Ockelbo efter två år hos Region Gävleborg. There are 60+ professionals named "Sofia Pettersson", who use LinkedIn to exchange information, ideas, and opportunities. Psykoterapeut till Psykiatriska mottagningen i Bollnäs . Leveransen startar den 1 september och det totala avtalsvärdet uppskattas till drygt 100 MSEK. Det nya uppdraget blir som biträdande regiondirektör och hållbarhetsdirektör vilket innebär att han kommer ansvara för områden som kollektivtrafik, infrastruktur, hållbarhet och folkhälsa. Experienced City Manager with a demonstrated history of working in the government administration industry. Men efter bara ett år slutar han nu med omedelbar verkan. Anmäl profilen; Info. Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Sjuksköterska till Infektionsavdelningen i Gävle. Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Följ oss i sociala medier.

Region Gävleborg. [+] Kommunchefen Lars Sjödin kommer tillbaka efter mindre än två år på toppjobbet som hållbarhetsdirektör och biträdande regiondirektör på Region Gävleborg. Nu är det klart med ny kommunchef i Ockelbo. Region Gävleborg och Länsstyrelsen