Ta gärna hjälp av oss så ser vi till att du får en helhetslösning som passar dig. Söderköpings kommun förbättrar hösten 2018 sitt sophämtningssystem med ett så kallat flerfackssystem. Här kan du läsa Telges riktlinjer. Supersmart! ISO certifierade enligt miljöledningssystemet ISO 14001. Vi är experter på att sortera och transportera bort grovsopor. Om containern inte kan stå på din tomt utan till exempel måste stå på gatan så behöver du ansöka om polistillstånd. Vi samarbetar med regionens bästa och pålitligaste åkerier för att tillhandahålla en lösning för just ditt behov till marknadens bästa priser. Har du grovsopor du vill bli av med? Det är lätt att hyra en container i Stockholm genom Junkbusters och du ska veta vad det kostar. Detta gäller även om man blandar med annat material.

namn, kontaktuppgifter t.ex. Om tegel, betong, jord och sten läggs i containern får den totala lasthöjden i containern inte överstiga 60 cm. Saknar du tillgång till bil kan du även beställa en hämtning av grovavfall. Södertälje var tidigt ute med att införa källsortering av matavall jämfört med andra kommuner i landet. Försenad hämtning av grovsopor. Kontaktperson på plats. *OBS! tillstånd för placering av containern på platsen (se Avtalsvillkor för mer information). Snabba hämtningar av återvinning eller hemkörning av second hand-fyndet från andra sidan stan. Telefonnummer. ... Mette har tidigare varit tf vd på Telge Återvinning AB och controller i Södertälje … Taxan höjs även för fastighetsägare. Byggavfall uppstår vid projekt i privata, egna lägenheter där kök eller badrum renoveras. RuterRetur erbjuder mobil hämtning av din förenings grovsopor. Bor du i lägenhet och din fastighetsägare har ordnat ett grovsoprum kan du självklart lämna dina saker där. antogs av kommunfullmäktige 2015 och gäller fram till och med 2020. Tömning eller hämtning av container Tömning av container Hämtning av container. Container Liten Maxlast: 6 ton Container Mellan Stor Container 20 m3. Typ. Fyll i din adress för pris på Container fast pris 10m3 Fyll i postnummer för att söka pris. Skräphämtarna i Stockholm bär bort och tar hand om dina grovsopor och annat skräp. e-postadress, telefonnummer och postadress. Storgatan 42. Stena Recycling Södertälje - Beskrivning av verksamheten: Godkända av Stockholm Vatten och Avfall för hämtning av grovavfall, elavfall och kyl- och frysmöbler i Stockholms kommun.

Typ av uppgifter: Identitetsuppgifter t.ex. E-post. Tiptapp är taxi för prylar. Jag godkänner att Telge behandlar mina personuppgifter. I vår nätbutik kan du beställa två typer av container samt hämtning av Storsäck.